Ogród kajbara

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kasiatt
200p
200p
Od: 16 lut 2011, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród kajbara

Post »

To już jest straszne uzależnienie jak po nocach ślęczymy przy necie i na forum ogrodniczym :;230 :;230 :;230
Ja też poproszę kawkę. Słonka życzę na weekend ;:3
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Kasia
Początki ogrodnicze Kasi
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Odbierz PW
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

HANIU masz piękny i dorosły ogród . Slicznewszystko rozlokowane z dużym smakiem . Dorodne pomidory i ten największy pomidorek czyli śliczna wnusia . Sliczna dziewczynka ma gdzie ganiać na takiej przestrzeni . Misiaczaek na krzesełku piękny widok .
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

Haniu, wejdz w podsekcję , o problemach technicznych. 1.kliknij u góry FORUMOGRODNICZE.info, 2.zjedż do dołu i tam jest sekcja "tu sie poznajemy, problemy techniczne i tam poszukaj KARO Napisz w tym wątku o usunięcie fotki z nr strony. Próbuj
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
kajbar
200p
200p
Od: 16 lut 2011, o 12:03

Post »

Moja kochana Tosiu już syn to zrobił całuski ,muszę ochłonąć

Dziękuję JAKUCH za odwiedziny,cieszę się,że ci się podoba mój ogród ciągle coś zmieniam,Nieraz już nie mam siły bo jak powyrywam chwasty w jednej części ogrodu ,to w drugiej części rosną następne i tak dalej...Jadziu wpadnę do ciebie w odwiedziny ;:3 ;:3 ;:3 pozdrawiam
Zapraszam
Moj Ogrod
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34

Post »

Jestem i ja ;:180 zachwycona Twoim słonecznym, dużym i zielonym ogrodem. Chętnie pobiegałabym po nim boso :) ale pewnie psy by mi nie pozwoliły? Groźne są? Wyglądają na duże maskotki :) Małą pomocnicę masz śliczną, lubi popracować z babcią?
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Haniu tak to właśnie z tym zielskiem jest, zanim skończymy, to znów trzeba zaczynać od początku :D Ale ja ostatnio biorę się na sposób i jak najwięcej rabat wysypuję korą, niektóre nowo zakładane wyścielam nawet czarną agrowłókniną pod korę 8-) :lol:
Oczywiście nie da się tak zrobić z rabatą typowo kwitową, ale wszystkie pozostałe jak najbardziej tak :D
kajbar
200p
200p

Post »

Droga kasiutt dziękuję za odwiedziny,zapraszam na kawkę jaką chcesz mocną czy słabą .Miałam dziś zamieszanie ale Tosia mi pomogła.Ja mam bardzo słabe połączenie, telefoniczne takie są uroki wsi .Zajrzę do ciebie :wit ten post piszę już trzeci raz -rozłączyło mnie
Zapraszam
Moj Ogrod
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Haniu zajrzałam na chwilkę, co tam u Ciebie słychać.... z chwastami też tak mam jak z jednej strony wyrwę one już wyłażą z drugiej :twisted: . Życzę udanego wekendu i dużo słoneczka ;:77 .
kajbar
200p
200p

Post »

basjak bardzo dziękuję za odwiedziny ja również przyjdę odwiedzić twój ogród

AGNESS dziękuję za odwiedziny
.A z tymi chwastami to szalony kłopot.Ja też mam w niektórych miejscach wyłożoną folię i obsypaną korą a mimo to trzeba co pewien czas obczyscić .AGNNES u ciebie jest pięknie.

Pożegnanie lata 2010 [IMG=http://img850.imageshack.us/img850/9743/imgp2460.jpg][/IMG]
Zapraszam
Moj Ogrod
Awatar użytkownika
majar
1000p
1000p
Od: 26 sty 2011, o 14:21

Post »

Najbardziej podoba mi się ta śliczna 'roślinka' z czerwonymi kokardkami. Jakby tak kto miał maleńką szczepkę, to ja chętnie... ;:26
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

:wit Też wpadłam na kawkę i poproszę dużą i mocną bo idę jeszcze raz oglądać wszystko dokładnie i zajrzę pod każdy krzaczek i drzewko. :;230
Teraz mam jedno pytanie, czy te śliczne misiaczki nie przeciskają się między tymi taśmami i właściwie co to jest, bo ja mam tylko jednego takiego urwisa i muszę ogrodzić wszystkie grządki bo to wielki szkodnik. ;:88
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Witaj Haniu jestem pod wrażeniem twojego ogrodu, jest pięknie urządzony, drzewa i krzewy pomysłowo rozmieszczone, piękny zielony trawnik oraz wiele przestrzeni. Oczarowały mnie twoi pupile olbrzymy, czy te leżaki są jakoś wzmocnione :;230. Wnusia śliczna i słodka jak cukiereczek.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Witaj Haniu :wit
Ja niestety jeszcze tkwię w Łodzi ale działkę mam 100 km od domu w pięknej okolicy z jeziorami ;:138 Śliczną masz ogród , dom ,cudowną wnusię wspaniale psiaki ;:138 ;:138 Jestem zachwycona ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
wrigley
500p
500p
Od: 5 mar 2009, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

[quote="kajbar"]Witaj alizo miałam odpisać do ciebie w nocy ale niestety połączenie zostało przerwane.Takie są uroki mieszkania na wsi.Olu zaraz przyjdę na dobrą mocną kawkę, :wit :wit :wit MojOgrod

Eeee tam takie drobiazgi jak zrywany internet...najwazniejsze że z przyroda jesteś na co dzień. ;:138 Wysłałam Ci Haniu PW - przeczytaj proszę.
***Ola***
Moja odskocznia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”