Kasiu ja także za nią bardzo tęsknię kupiłam też kilka hojek i czekam na ocieplenie pogody z wysyłką aby nie zmarzły ale tak bardzo bym chciała mieć je już u siebie
Ja słyszałam że mrozy już nie wrócą, że tylko wiosny trzeba się spodziewać ale kto wie. Pogoda jest dość nieprzewidywalna. Lepiej poczekać i cieszyć się ze dotarły całe i zdrowe niż się spieszyć i pozwolić im się zmarnować.
Gratuluję maluszka u kliwii i młodziutkich hipkowych cebulek.
A jak tak popatrzę na twoje hiacynty to już czuję wiosnę. Przez ostatnich kilka dni było u mnie mnóstwo ,
ale dzisiaj coś skryło się za chmurami.
Dziękuję Kasiu i tylko 10 zł w Obi (ma zdrowe korzenie, liście bez plam tylko jeden zadziorek mechaniczny a Pani mi napisała na kartce rabatowej kwiat uszkodzony) Renatko
Arletko pomyśl jeszcze naście dni i już całkiem będzie fajnie. Nic mnie tak nie budzi jak słonko w oknie a żeby do tego śpiew ptaków jeszcze był. I twoje hoje będą mogły spokojnie przyjechać do Ciebie. Asiu dziękuje i oby jak najwięcej tego słoneczka po zimnej i pochmurnej zimie.
kkasia007 pisze:Dziękuję Kasiu i tylko 10 zł w Obi (ma zdrowe korzenie, liście bez plam tylko jeden zadziorek mechaniczny a Pani mi napisała na kartce rabatowej kwiat uszkodzony) Renatko
No nie Nie wierzę! Byłam w Obi niedawno. Przeceny były "tylko" do 25zł ale te przecenione były w kiepskim stanie i przekwitające Dlaczego dlaczego dlaczego ja nigdy nie trafię na taką fajną promocję
W każdym razie gratuluję jeszcze raz bardzo udanego nabytku Piękny