Pamiętam rok temu, mniej więcej o tej samej porze, Lidl wystawił prawie że identyczną ofertę. Byłam w sklepie koło dziesiątej i już nie było płotków drewnianych i nawozu do róż w płynie. Tym razem w ofercie jest mączka kostna i liczę na to, że nie jest popularna i mi nie zabraknie.
Jutro zaczyna się sprzedaz ogrodowa w Realu. Wypatrzyłam pergolę drewnianą i jadę na zwiady
U nas Lidle bo mamy dwa są wyprzedane bardzo szybko, jak byłam w poniedziałek koło 14 to były tylko resztki prymulek więc żeby coś kupić to trzeba być bardzo wcześnie.
Do Reala mam bardzo daleko i wcale tam nie bywam. Teraz tak pomyślałam że u nas nie ma za wiele marketów, te średnie - Lidl, Biedronka i Kaufland oraz Tesco a tych budowlano-ogrodowych nie ma wcale. Trzeba jechać do innego miasta.
W naszym Lidlu też wiecznie nic nie ma, ledwo przyjdzie a już znika.
Dlatego nie lubię tego sklepu, wciąż świeci pustkami.
Jakby nie mogli sprowadzać więcej towaru
od orlików dla Was
Aniu staram się zrobić jak najlepsze żeby było coś widać, dopiero jak wciągnęło mnie forum zajęłam się fotografowaniem i powoli się uczę.
Jesienią przesadzałam prawie wszystkie orliki i było dość sporo młodych siewek, sama jestem ciekawa jakie będą. Mam kupione nasiona pełnych tylko muszę je wysiać.
Halinko jak chcesz to mogę podzielić i Ci wysłać.
No ocieplenie dzienne może takie
Tez mam sporo nasionek orlików do siania od dziewczyn z forum a i swoich pewnie sporo się nasiało więc wrazie czego też mogę słuzyć roślinkami aby tylko ładnie przezimowały .... niedługo zaczną pokazywać swoje listki
ten dostałam w tamtym roku ,zebrałam nasionka i posiałam ciekawe czy takie same powschodzą ..