Tosiu klikam z przyjemnością

Marku życzę powodzenia. Nie wiem jak długo podziała ta wersja próbna ale zawsze można się pobawić... Dziękuję za uznanie. Już nie mogę się doczekać tego sezonu. Miałam dużo niedociągnięć w obsadzeniach, ale dzięki informacjom i inspiracjom z forum duuuużo dosadzone, teraz tylko czekać aż zacznie toto wyłazić z ziemi

Miałam dzisiaj "nieplanowane" zakupy

Wpadły mi do koszyka Klonik japonski flamingo i palmatum dissectum, tyko 2 eurasy! z 20 przecena!!
i jeszcze się przyczepiły powojniki josephine, bees jubilee, mrs cholmondeley - jak można pochamować jak z 21 na 1 przecenili. Jedyne co jest z nimi nie tak jak trzeba to fakt że nie mają liści(bo zima, czy co

Oprócz tego siew się zaczął. Rącznik i heliotrop już od tygodnia siedzą, heliotrop już kiełkuje. Dziś jeszcze trochę posianych, lobelia, werbena, physalis który będzie można jeść, trojeść biała, dwa orliki, biała niezapomnajka i na razie jeden z łubinów pink fairy(ostatnia szansa, już więcej nasion nie kupuję :x ).
No i wszystko pięknie pospisywane w moim komputerowym notatniku! Nie powiem, jestem z siebie dumna, mam bardzo szczegółowy zapis poczynań i nadzieję, że już nigdy nie powtórzę tego samego błędu!