.
.Henryczku normalnie muszę rozważyć ino opcje mnożarki. Wtedy to by była masowa produkcja kaktusów

.
 .Ps. Panie Henryku przy następnej okazji spotkania musimy pomówić na temat tej mnożarki.

.
. 

.
 . 

Te wyhodowane przez siebie wprawiają w dumę i zachwyt.darekcn42 pisze:Dzisiaj chciałbym Wam zaprezentować owoce mojej pracy związanej z wysiewami. Wszystkie roślinki na zdjęciu to ponad 2-letnie okaziki, z których jestem dumny

.
Pokażę Wam przykładowe roślinki które pozostawiłem dla siebie. Należą do nich kaktusy rodzajów: Astrophytum, Ferocactus, Gymnocalycium, Copiapoa, Melocactus, Rebutia.

.
. .
. 

. Podwójnie tak :P.
. Podwójnie tak :P.

bez czepiania, człowiek nie wyspany, zarobiony to i byka może strzelićmoritius pisze:Żeby 'podwujnie' kogoś cieszyło to nie słyszałem. Podwójnie tak :P

.
.

.
. 

.
 .
Znam todaga01010 pisze:bez czepiania, człowiek nie wyspany, zarobiony to i byka może strzelićmoritius pisze:Żeby 'podwujnie' kogoś cieszyło to nie słyszałem. Podwójnie tak :P
 . Kiedyś na innym forum potrafiłem będąc trochę przemęczony napisać 'chómor', a jak zwróciłem na to uwagę, to poprawiłem na 'humor'
. Kiedyś na innym forum potrafiłem będąc trochę przemęczony napisać 'chómor', a jak zwróciłem na to uwagę, to poprawiłem na 'humor' 
Zdradź, co to za spośób ;)darekcn42 pisze:He he. Widać daje radę.
Teraz w fazie testów mam nowy sposób na glony

.

Pozdrawiam Kasia.
 Pozdrawiam Kasia.