Isiu, u mnie dokładnie jest tak samo, z wyjątkiem tego śniegu...Dzisiaj mocno sie ochłodziło, ale cały dzień świeciło słoneczko
Ja mam szczerą nadzieję, że to juz ostatnie podrygi zimy...
Śliczne fotki róży
Isiu nie mogę się napatrzeć na Golden Celebration , jest przepiękna, właśnie sobie ją zamówiłam i Twoje fotki utwierdzają mnie w przekonaniu, ze dobrze zrobiłam
Daluś ja równiez mam nadzieje że ostatnie podrygi tym bardziej że od jutra do 22.02 jestem na szkoleniu w Augustowie ! tam gdzie najzimniej brrr ale jak wróce to sie chyba za podcinanie drzewek bęedzie juz można brać tak bym już chciała... ciagnie mnie do ogrodu bardzo...
Agniesiu oczywiście że dobrze nawet bardzo dobrze zrobiłaś jest śliczna pięknie pachnie i bardzo długo kwitnie a to jedno z moich ulubionych jej zdjęć
Isia, na 90% moja to nie Golden
Poczekam jeszcze aż zakwitnie, bo jak wiesz ona jest po przejciach, ale ma zupełnie inny układ płatków. A tak chciałam miec Goldena.
witam wszystkich po powrocie z zimnego Augustowa (w nocy -28 było raz) brrr chociaż w centrum nie lepiej było. Biedne roślinki sniegu mało czy nie poprzemarzały wkrótce się okaże. Bardzo tęsknię za wiosną za ciepłem.....
Przeszłam się po ogrodzie, prawie wszystkie róże wyglądają nieźle. Nawet Westerland za bardzo nie ucierpiał.
Najbardziej zniszczone są moje NN, te przed domem.
Ja niestety nie mam tak dobrych wiadomości.Już widzę ,że westerland będzie cięty radykalnie a pnąca Copf horn też nie zapowiada się lepiej.Wielkokwiatowe mają wysokie kopczyki,więc na razie o nie się nie lękam.
dziewczyny ja nie mam odwagi iść do ogrodu, na razie cieszyłam się, że różyczki przetrzymały grudzień i styczeń muszę poczekać, na zapas nie będę sie martwiła
Witaj Isiu!
To bardzo dobre podejście: po co samemu sobie fundować stres? Mało go mamy ?
Twoje widoczki rozweseliły to niedzielne przedpołudnie. Powojnik jest cudowny , jak się nazywa?
Serwus Iska
Cos ciezko bylo przelamac sie aurze zima juz sie poddaje,idzie ocieplenie
jeszcze troche i bedzie moc pracy w ogrodzie wiec nabieraj sil- beda potrzebne