Witaj Grażynko
Lubię przespacerować się po Twoich parapetach. Tyle na nich uroczych kolorów. Aż oczy same się śmieją.
Jaka u Ciebie dzisiaj pogoda. U mnie słonecznie ale mroźno. I jak to się mówi: nie wiem gdzie ręce wsadzić?
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Jaki ten ciapatek piękny Grażynko . Masz same pękne okazy . Chyba na wiosnę wyniosę wszystkie storczyki do ogródka i niech się podelektują świezym powietrzem . 1 pójdzie Cymbidium niech tylko skończą sie te mrozy i ma już zakazane ,że zmieni właściela . Ciekawe czy się przestraszy
Muszę przyznać oficjalnie,że coś nie mam serca do tego dendrobium. Ale zobaczymy. Wczoraj wszystko wykąpane,posprawdzane i znalezione.Mój jedyny peloric był przyklejony wręcz do szyby!! Nie tylko nie zamarzł ale jeszcze wyprodukował:
Uploaded with ImageShack.us
Tu mi wyglada na podwójny pęd.
Grażynko prześliczny ten peloric, takie słonko w taką pogodę, masz szczęście
Taki podwójny pęd to widzę już drugi raz, u mnie na jednym ze storczyków też pojawiło się coś takiego, tzn stare pędy nie zaschły a teraz wyrastają z boku drugie, ciekawe zjawisko, muszę zrobić tylko zdjęcia.
Kochani Goska1307,Kasia74,JoasiaM,Lucynaf,arlet3,akwarybka,Piotr=),stasia109,nieinna,darek p dziekuje za wpisy w moim wątku,za odwiedziny. kwitnienie cieszy każdego z nas, szczególnie o tej porze roku.