zielone cuda w moim domu
- agapuszka_83_28
- 500p
- Od: 4 lis 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: zielone cuda w moim domu
trzynastko jak tak sobie czytam , te wasze porady co do gwiazdy to chyba szkoda się tak poświęcać , bo potem wynik jest taki , że brzydko rośnie albo nie przetrwa do kolejnych Świąt Bożego Narodzenia. Kupiłam gwiazdę za 5zł a nie za 50zł , więc nie będzie mi jej szkoda wyrzucić jak przestanie kwitnąć , bo przed kolejnymi Świętami takich gwiazd w marketach za 5 nie brakuje 

pozdrawiam Aga Zielone cuda w moim domu
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale póki co to pięknie rośnie i cieszy Twoje a dzięki fotkom i Nasze oczy.

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- agapuszka_83_28
- 500p
Ależ Ci wypiękniała ta gwiazda w ciągu tych kilku miesięcy! Widocznie trafiła w dobre ręce 

kiedyś jak kosiłem trawę to co kosz do opróżnienia to papieros lub dwa , teraz bez to jakby szybciej i sprawniej ta praca idzie .
Agnieszko piękną masz gwiazdę
one raczej traktowane jako jednorazówki ...więc wielkie
za utrzymanie jej w takim stanie . Podziwiam naprawdę

- agapuszka_83_28
- 500p
tija Tak ,moja gwiazda jest jakaś wyjątkowa .
- AloesIk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lut 2011, o 16:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Drogie panie i panowie, proszę nie cytować zdjęć autorki wątku w kolejnych postach w stylu "Jakie ładne", albo "te podobają mi się najbardziej".
Dlaczego? Bo to niepotrzebnie generuje większy ruch na fotosiku, a to z kolei przyspiesza wycinanie przez system fotosika zdjęć z serwerów.
Agapuszka pokazuje nam zdjęcia 'Przesłane przez użytkownika niezalogowanego:" a te idą w kosmos jako pierwsze, jeśli są oglądane za dużo razy.
i my, jako forum niewiele możemy z tym zrobić, jedynie NIE cytować niepotrzebnie, jeśli na tej samej stronie są te same zdjęcia tylko pokazane ciut wyżej w oryginale.
Dlaczego? Bo to niepotrzebnie generuje większy ruch na fotosiku, a to z kolei przyspiesza wycinanie przez system fotosika zdjęć z serwerów.
Agapuszka pokazuje nam zdjęcia 'Przesłane przez użytkownika niezalogowanego:" a te idą w kosmos jako pierwsze, jeśli są oglądane za dużo razy.
i my, jako forum niewiele możemy z tym zrobić, jedynie NIE cytować niepotrzebnie, jeśli na tej samej stronie są te same zdjęcia tylko pokazane ciut wyżej w oryginale.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- agapuszka_83_28
- 500p
Wszystko rozumiem , tylko jednej rzeczy nie rozumiem - dlaczego Fotosik nie chce mnie zalogować ?
Rejestruję się a potem loguje i.....logowanie nieudane !
Czyli teraz już nie mogę wysłać zdjęcia bo źle to robię ? inaczej nie potrafię .
.
Rejestruję się a potem loguje i.....logowanie nieudane !
Czyli teraz już nie mogę wysłać zdjęcia bo źle to robię ? inaczej nie potrafię .
.
Aga nie fochaj się.
Fotosik robi różne ,dziwne rzeczy.Najlepsze jest to ,że jak się u kogoś ogląda kilka razy zdjęcie(mowa o zalogowanym użytkowniku) to zmniejsza się transfer,co za tym idzie można wgrać mniej zdjęć,ale oczywiście liczy się KASA i za odpowiednią opłatą zwiększają.
Tak to gdzieś wyczytałem kiedyś.
Są też inne BEZPŁATNE gdzie za darmo można wgrywać foty
Też kiedyś chciałem się logować do Fotosika i dobrze,że mi się nie udało.Po co przepłacać
Fotosik robi różne ,dziwne rzeczy.Najlepsze jest to ,że jak się u kogoś ogląda kilka razy zdjęcie(mowa o zalogowanym użytkowniku) to zmniejsza się transfer,co za tym idzie można wgrać mniej zdjęć,ale oczywiście liczy się KASA i za odpowiednią opłatą zwiększają.
Tak to gdzieś wyczytałem kiedyś.
Są też inne BEZPŁATNE gdzie za darmo można wgrywać foty

Też kiedyś chciałem się logować do Fotosika i dobrze,że mi się nie udało.Po co przepłacać

- agapuszka_83_28
- 500p
Mirku nie focham się mam dziś bardzo zły a zarazem bardzo dobry dzień, nie zapaliłam papierosa , wiec sama już nie wiem co tam napisałam .
- skorpion811-51
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Aguś bardzo ładnie Ci rośnie gwiazda ale podobno ciężko ją utrzymać do następnych świąt 

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- agapuszka_83_28
- 500p
Też tak słyszałam i nie mam zamiaru jej trzymuwać do następnych świąt , no chyba że sama się utrzyma .
Piękna ta gwiazda
Mam nadzieję że uda ci się utrzymać ją przy życiu

Mam nadzieję że uda ci się utrzymać ją przy życiu