Urokliwa ta twoja działeczka i taka wypieszczona Przeobrażenie altanki niesamowite! Huśtawka przefajna Widzę, że lubisz otaczać się ciekawymi przedmiotami, tak jak ja.
Kasiu , Grażynko może ktoś rozpozna tę lilię rozpozna, a ten karmnik ościsty to ja chcę dać w kamyczkach żeby były takie zielone plamki mchu Iza wczoraj pokazałam Twoje winobluszczowe drzewo mojemu M i chyba zamiast wyciąć śliwkę posadzimy tam akebię, bo moja jak dotąd jeszcze nie zgubiła listków więc jest faktycznie w połowie zimozielona i pieknie się przebarwia
Dawid osłonki były dołączone do storczyków po złotówce które kupiłam jakis czas temu , ale storczyki są teraz w świecznikach szkalnych a osłonki stały puste jak chcesz to mogę dopisac do zamówienia 2 szt białych
Igor dzisiaj te małe storczyki były po 5 zł w auchan ale jakoś mnie nie skusiły bo z tych małych mam już 4 i to w tym kolorze co był dlatego wzięłam różyczki
Oj... żarnowce chyba będą biedne po tej zimie
Już w poprzednim roku mocno im dopiekło i straszyły po zimie w naszych okolicach - względnie ciepłych przecież... teraz pewnie polegną niedobitki...
A tak pięknie sie złociły wokół autostrady...