Kasiu (kasiunieczka_32) - ogromne dzięki ,wiesz ja tę roślinkę wpisałem na moją listę chciejstw też po zobaczeniu fotografii na jednym z angielskich forów ,wyglądała niczym kula obsypana małymi płomyczkami była prześliczna i tak oto ja też taką chciałem mieć, a czy uda mi się ją doprowadzić do takiej wielkości to czas okaże.
Art ? bardzo mnie cieszy Twoja opinia o moich próbach z fotografią. Wiem że wykonać dobre zdjęcie to piękny obiekt fotografowany i ?.., a to << i>> to u mnie jest w powijakach i dopiero się tego uczę.
Też bardzo lubię tą miniaturkę, jest taka zalotna i figlarna po prostu ma w sobie coś
(dlatego nazywam ją Mała Słodka Lady choć wiem że jest jest to Phal. Sogo Vivien ).
Kasiu (kasia74) ? roślinka ta daje wiele emocji nawet gdy zwija kwiatek bo najpierw chowa swoje czółki jakby układała je do snu na płatkach a potem owija je nimi w rurkę i w tej formi kwiat wisi jeszcze około jednego dnia zmieniając barwę na ciemno karminową by opaść
Julitko, Reniu wielki dzięki w imieniu podopiecznych
Kasiu (katarzynka575)- miło słyszeć pochwały, u storczyków poza tymi kwitnącymi jak pisałem wcześniej pojawiają się nowe zawiązki liści ,korzeni i psb to cieszy nie mniej jak kwitnięcia.
Celinko ? oj jak ja już czekam na te symptomy wiosny a tu nic tylko znów zima więc może ta cytronelka zroszona jest tylko jakimś moim westchnięciem w tym kierunku?., dziękuję.