No, Małgosiu,ale cudo wstawiłaś ,fakultet dodatkowy nie potrzebny Mam nadzieje, że tu się z Petrą dogadamy,gorzej będzie w sklepie jak nam się ten sam storczyk spodoba
lucynaf pisze:No, Małgosiu,ale cudo wstawiłaś ,fakultet dodatkowy nie potrzebny Mam nadzieje, że tu się z Petrą dogadamy,gorzej będzie w sklepie jak nam się ten sam storczyk spodoba
Małgosiu bardzo ładnie wygląda Twoje przedszkole dla maluszków i widać, że im się podoba
Piękne dwa nowe woskowce - szczególne peloric mnie zauroczył Bardzo ładne także obie coelogyne - ciekawa jestem jak się im u Ciebie spodoba no i życzę aby szybko ucieszyły kaskadą kwiatów.
Witam ,
Małgosiu, masz śliczne storczyki . Człowiek musi próbować czegoś nowego, porywać się na głęboką wodę, bo inaczej nie rozwijałby się, także nie martw się, my w Ciebie wierzymy . Gdy się widzi takie przedszkole maluchów to od razu radość w oczach się pojawia . Życzę dalszych sukcesów w uprawie
Ostatnio mam taką wiosnę w zasięgu wzroku i dedykuję ją wszystkim odwiedzającym
A teraz cotygodniowy przegląd parapetów
Tu chyba będzie keiki
I tutaj chyba też
Dodatkowo muszę napisać,że wszystkie maleństwa na razie żyją, Coelogyne nawet się nieźle ma po przesadzeniu do wspólnej misy, więc uważam to już za sukces ale zobaczymy jak będzie dalej