Jestem pod wrażeniem masz dużo fajnych roślinek szczególnie podobają mi się kalatee gasteria-super wygląda, frizea i ta ostatnia palma extra widać że stworzyłaś dla niej optymalne warunki
Przeglądam sobie fotki w Twoim wątku pod kątem doniczek i osłonek - muszę przyznać, że bardzo ładne i super dobrane do kwiatuszków, które w nich mieszkają
Co do osłonek to chyba wszystkie kwiatuchy , moim zdaniem najlepiej wyglądają w białych lub jasnych doniczkach osłonkach , np. zamiokulkasy mam w brązowych i to mi się już strasznie nie podoba , muszę to niebawem zmienić
Aguniu widziałam Twoją trzykrotką nie wiem czy już ją obcięłaś ,ale ja bym poczekała
na dłuższy pędzik ...moja się jakoś tak na boki rozrasta chyba naprawdę służy jej światło
Aguś zakładaj wątek ogrodowy ja najpierw napisałam ,a teraz skończyłam oglądać twój
watek i masz piękny ogród na dodatek przy domu to jest duży plus....Kwiaty domowe też
śliczne ,naoglądałam się i ja mam same maluchy porównując do Ciebie.
Nadrobiłam zaległości i muszę powiedziec, że najbardziej spodobały mi się... doniczki. To już taki mój fioł.
A tak na poważnie, kwiatuszki oczywiście też bardzo ładne.