Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

KATIK witam i zapraszam :wit Wpadaj zawsze kiedy tylko przyjdzie
CI na to ochota...zawsze będziesz mile widziana ;:108
Mam nadzieję że uda mi się w przyszłym roku zrealizowac to co zaplanowałam :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
Zabeczka101059
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lis 2008, o 14:14

Post »

Grażynko znam ten ogród w Młodzawach ;:138
mam całkiem niedaleko do niego :D
ja też jestem nim zauroczona ;:196
Miłego dnia :wit
u mnie zimno i pada śnieg :(
Pozdrawiam -Dzidzia
aktualny,
spis wątków,
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Grażynko, te filary z cegły zapowiadają się fantastycznie... ale zawsze mi się kojarzą z pnącym różami... może spróbuj się do nich przekonać jest tyle odmian, niektóre a pewno nie są kapryśne... Powojniki bardziej pasują jako uzupełnienie, bo nie urosną aż takie duże i i mogą za bardzo filigranowo wyglądać... ale zrób tak, żebyś Ty była zadowolona :)
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko aż Ci zazdraszczam zwiedzenia takiego ogrodu przepiękny,chciałoby się taki mieć.
Ja ufam kochana że Ty zrobisz wszystko żeby było bezpiecznie dla dzieciaczków ;:196
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Stachu 1956

Post »

witaj Fragola . Fajna wycieczka , zapewne jest co podpatrzyc i projekt przenieśc do swojego ogrodu .
Szczególnie podobają mi się kamienne palisady.

Super wiosna się zrobiła , śnieg , śnieg .
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękna fiotorelacja Graziu ;:63
Ilekroć jeżdżę do Krakowa, mam zamiar nieco zboczyć z trasy i odwiedzić ten ogród. Chyba tak zrobię tej wiosny ;:224
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ładny ogród pokazałaś ,miło zobaczyć talie kompozycje roślinne .Udanych planów w Twoim ogrodzie ,a takie proste murowanie jest bardzo łatwe na pewno dała byś radę sama .
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44

Post »

Byłaś w Młodzawach?? To rzut beretem ode mnie. Bywam tam dosyc często. Ogród wcale nie jest taki stary na jaki wygląda.
Można tam kupic ciekawe roślinki i stylowe reźby.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Dzidziu,Dorotko a ja mam do Młodzaw 120 km...znalazłam ten ogród przypadkiem w necie i postanowiłam odwiedzic.Od nas do wszystkiego daleko więc ten ogród to akurat całkiem blisko w porównaniu do odległości jakie są do innych ciekawych miejsc.Myślę że jeszcze go nie raz odwiedzę :D
Alu zastanawiam się też nad różą pnącą ale...one na prawdę mnie nie lubią i nie wiem czy chociaż jedna zechciała by ze mną współpracowac.Jeśli się na nic nie zdecyduję to w tym roku posadzę jednoroczne pnącza(kobeę,minę,tunbergię)i jeszcze pomyślę nad tym co tam będzie tak na stałe ;:108
Stasiu u mnie to jedyny w miarę blisko ciekawy ogród do odwiedzenia...Wy tam na Śląśku macie tego więcej :wink:
Staszku jest tam nie jedna ciekawa rzecz którą chciała bym miec w swoim ogrodzie ale...właśnie jest kilka ale.Mój ogród jest płaski jak deska,tamten to taki wielki nasyp...hmmmm raczej góra(naturalne ukształtowanie terenu)i dzięki temu mógł tam powstac taki ogród "trzypiętrowy" z wodospadzikami,oczkami kilkupoziomowymi,jaskinią...u mnie to nieosiągalne :roll:
Jolu radzę Ci zboczyc...warto.A powiedz mi u Was jest tam coś ciekawego ogrodowo do zwiedzenia bo ja chyba w wakacje(może wcześniej) będę w Lublinie i przy okazji odwiedziła bym coś ciekawego :D Wszelkie szkółki też mile widziane ;:224
Olku dziękuję...myślę że dam radę zrealizowac moje plany.A takich ogrodów chciała bym więcej odwiedzic...ale jeszcze nic straconego... :D

U nas dziś pada coś w rodzaju śniegu...ale co mi z niego teraz jak już chyba wszystko wymarzło w te dni bezśnieże z dużym mrozem :?
MIŁEGO Weekendu ;:3 ;:3 ;:3
... i jeszcze coś kwiatowego...z ogrodu z Młodzaw
Obrazek

Obrazek

Obrazek
ktoś wie co to jest ;:88
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42

Post »

FRAGOLA pisze: ....Myślisz że gdybyśmy umiały robiły byśmy to gorzej od facetów :?: Przecież to by był plus dla facetów,bo nie musieli by na siłę robic tego czego nie lubią(nie musieli by na siłę wymyślac wymówek dlaczego nie mają natchnienia tego zrobic ;:224 )Kurczę ja chyba nauczę się jednak murowac...a co :;230 ...
chodziło mi o to że my faceci lubimy być potrzebni i doceniani , gdyby nam to odebrać - :(
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Zbyszku ale ja doceniam pracę mojego eMa i lubię jak jest "przydatny" w ogrodzie...tylko szkoda że on jakoś nie często lubi byc ogrodowo "przydatny".Owszem lubi jak ogród ładnie wygląda...nawet latem jak wstaje to biegnie do ogrodu przede mną zobaczyc co ciekawego zakwitło...ale...Jak trzeba coś zmontowac to zawsze ma coś ważniejszego do zrobienia,a ja niecierpliwa bestia i jak coś wymyślę chciała bym to miec w życie wprowadzone...jak najszybciej,a nie póżniej,za miesiąc,za rok czy w końcu wcale :roll:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

ZbigniewG pisze:
FRAGOLA pisze: ....Myślisz że gdybyśmy umiały robiły byśmy to gorzej od facetów :?: Przecież to by był plus dla facetów,bo nie musieli by na siłę robic tego czego nie lubią(nie musieli by na siłę wymyślac wymówek dlaczego nie mają natchnienia tego zrobic ;:224 )Kurczę ja chyba nauczę się jednak murowac...a co :;230 ...
chodziło mi o to że my faceci lubimy być potrzebni i doceniani , gdyby nam to odebrać - :(
Wasze gadanie..... ;:14 ja mojemu nic nie odbieram a i tak wszystko sama robie w domu i koło domu.....więc jak mam go docenic? za puste gadanie.....ech...faceci.....po co oni w ogóle są :twisted: :twisted: :twisted:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Grażynko piękny ten ogród co pokazałaś taki naturalny,łanie zarośnięta chatka
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Takie piekne lilie i u nas niebawem zakwitną.Zerknij na pw
Stachu 1956

Post »

witam .U mnie obecnie jest biało i minus 6 . Jak to wszystko się zmieniło , już wygrabiałem trawę a tu ponownie śnieg i mróz , wg prognoz to jeszcze tydzień i koniec zimy , tak mi się marzy .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”