My mieliśmy identyczne rusztowanie pod winogrona i ogólnie takich zielonych rurek sporo na działce ale już się chyba wszystkich pozbyliśmy bo jednak czym działka robi się ładniejsza to niektóre elementy przestają pasować , winogrona też były po poprzednim właścicielu jasne i ciemne a teraz mamy w to miejsce kiwi, o rusztowaniu myslimy drewnianym ale to wszystko kosztuje, już wiem że działka to niezła skarbonka - ale ile daje radości

i jeszcze wzdłuż ogrodzenia masz taką wąską rabatkę , nam taką zostawiono bo ten poprzednik miał tam zagon ogórków i gdybym na forum trafiła wcześniej to od razu bym ją poszerzyła i pofalowała a tak to dopiero w tym roku na wiosnę
teraz jak się naoglądałam tyle ładnych rabat to bardzo denerwują mnie te wszystkie proste linie i alejki na mojej działce
Fajnie że masz tyle miejsca bo całe 100 m2 więcej
z niecierpliwością czekam na wiosenne zdjęcia
zazdroszczę ranników , ja nic ciekawego na swojej działce nie miałam poza 3 wielkimi świerkami reszta poszła do wycinki , czereśnia była wielkości starego dębu i śliwki podobnie nigdy nie przycinane, a jałowce miały po 30 lat i wyglądały koszmarnie a do tego sypały się tony ostrych igieł