Wandy ogródek pod dębami, część 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wandy ogródek pod dębami, część 2

Post »

Wandziu,dziękuję za przepis,jutro jadę na zakupy to kupię co trzeba,boję się tylko,że nie dostanę drożdży w proszku.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wandziu jesteś rzeczywiście ,bardzo ,bardzo dzielna ;:138 Begonia piękna :tan Śliczne fotki z mokrego ogródka ;:108 Chlebek apetyczny ;:108
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Wandziu begonka śliczna, super kolorek taki głęboki :D Podziwiam Twoją samokontrolę na zakupach :lol: :lol:
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Wandeczko a ja to sobie myślę, czy te wszystkie pochwały za Twoją dzielność nie są przedwczesne :?: ;:108
Jak znam życie i zielono zakręconych TY tam jeszcze na pewno wrócisz :;230
Ja bym wróciła ;:108
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22

Post »

Tak jak planowałam, po pracy podjechałam do OBI. I co ......troszkę był za mały wybór liii, dużo egzotycznych. Napakowałam koszyk, a przy kasie okazało się co......brak karty płatnicze. Ja tu jeszcze wrócę, powiedziałam sobie.
Pozdrawiam Krystyna
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

witaj! Cudna begonka ;:138 Bardzo fajny ogród, będę tu zaglądać
Awatar użytkownika
MalinaG
1000p
1000p
Od: 30 sie 2008, o 09:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Wandziu! ;:167 To już spora oferta w OBI,bo w ubiegłym tygodniu tylko nasionka były.Begonię śliczną wybrałaś ;:108 a co do pochwał za wstrzemięźliwość w zakupach, to taka wylewna nie będę..... ;:224 żeby nie te internetowe zakupy to pewnie w jeden koszyk by się nie zmieściły :;230
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Kalmia
1000p
1000p
Od: 15 maja 2007, o 14:19
Kontakt:

Post »

Witaj Wando!
Fajna fotorelacja z OBI :) Ja też ostatnio byłam w naszym OBI na Ursynowie, oferta pewnie wszędzie jest jednakowa. Kupiłam ciemiernika, fajny kolorek, zdjęcie zamieszczę wieczorkiem u siebie. Też byłam bardzo wytrzymała na kolorowe pokusy :)
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Gratuluje silnej woli, przy takim kuszeniu wyjść tylko
z jednym kwiatkiem to prawie bohaterstwo, ja pewnie
wyszłabym z prymulkami ;:196
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Wandziu piękna fotorelacja z OBI, jesteś bardzo dzielna ;:196 ja zrobiłabym zdecydowanie więcej zakupów :oops:
Ooo widzę sprekalia, nasionka tykwy, których szukałam bez efektu :) coś tam jeszcze z pewnościa wpadłoby w oko :;230
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Oczopląsu można dostać od takiego wyboru . :shock:
Ceny bulw ,kłączy i cebul niezbyt zachęcające . :?
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11

Post »

Pochwała się należy jak nic :) silna wola godna podziwu :)
Zapraszam
Ogród Marty_S
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Kasik, nie wiedziałam, że pracujesz w piekarni. Ty to dopiero musisz znać tajniki wypieku chlebków i bułeczek. A ja tu się chwalę moim skromnym chlebusiem :;230

Aganet, wiesz co? Jednak po namyśle posadzę tę begonię na początku marca, a te, które dostanę z internetu, nawet w połowie marca. Wczoraj po lekturze wątku begoniowego utwierdziłam sie w mojej decyzji.

Katik, ty to jesteś szczęściara. Mieć taki market koło siebie :roll: Ja kupuję w OBI na Radzymińskiej. Ale za to mam koło siebie Centrum Ogrodnicze i zaopatrują się tutaj we wszelkie sadzonki i krzewy. Widziałam w OBI te osłonki do storczyków. Bardzo fajne, mam takie, choć kupowane jeszcze w normalnej cenie.

Marto_S, dzięki. Wiedziałam, że mnie zrozumiesz. To wcale nie było łatwe :;230

Taro, zrobię, jak mówisz. Zastanawiam się jeszcze, czy nie posadzić tej różyczki do donicy. Boje się tylko, czy później dobrze w tej donicy przezimuje.

Małgocha, drożdze w proszku są teraz wszędzie :)

Kalmio, ja kupuję w OBI na Radzymińskiej. No i tam jednak mimo takiego dobrego zaopatrzenia ciemierników nie było. Może to i dobrze :;230 A u ciebie chętnnie obejrzę.

JoluGraj, te ceny chyba nie są takie złe. Weź pod uwagę, że w opakowaniach jest po kilka sztuk. MOja begonia kosztowała ponad 8 zł, ale są tam trzy bulwy.

Pamelko, witam, ale się musiałam nagimnastykować, żebyś do mnie wpadła :D DZięki twojej uwadzę zajrzałam do netu odnośnie sprakalii, bo w ogóle nie znałam tej rośliny. Okazuje się, że to z rodziny lilii i świetnie radzi sobie w gruncie, chociaż kiedyś uprawiano ją tylko w doniczkach :)

KDanusiu, witam po przerwie :D Wiesz co? Ja już sobie obiecałam, że prymulek kupować nie będę. Kupiłam niedawno trzy i wszystkie padły, choć pielęgnowałam dobrze :( Zresztą posiałam pierwiosnki w skrzynce, a więc będę miała siewki.

Malinko, jak ty mnie dobrze znasz! To właśnie te zamówienia internetowe tak ograniczyły moją pazerność. No ale popatrz. Begonki też zamówiłam w necie, a jednak na tę jedną się skusiłam :wink: A ty przecież też zamówiłaś, a śledzisz jednak, co było w OBI :;230

Agatko 123, witam i zapraszam jak najczęściej :D

Krysad71, oj to miałaś niespodziankę przy kasie. Ale jak znam życie, po powrocie do domu przemyślałaś jeszcze raz swoje zakupy i zrezygnowałaś przynajmniej z niektórych. Pod wpływem impulsu człowiek chwyta wszystko, co ładne, ale potem, wiadomo, górę bierze zdrowy rozsądek :uszy

Leszczyno, ja na pewno wrócę. Tam i gdzie indziej. Ale pochwała za przedwczoraj się mi należy :D

Romciu, dziękuję za pochwały ;:196

Agness, wyobraź sobie, że ten kolorek to jakby wyłom w wybranej przeze mnie tonacji ogrodowej. Ale i tak begonie stoją u mnie osobno na ganku przy wejściu, a więc wszystko bęzie ładnei pasować :)
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Wielkie ;:138 ..jesteś wielka..:)
Ja mam o tyle łatwiej że takich sklepów u nas nie ma :wink:
Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wandziu - ja też sledzę begoniowy wątek, i doświadczone forumki podpatruję i podczytuję :uszy TO i ja w takim razie wstrzymuję się z begoniami do początków marca ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”