Żabeczka101059 witam -niestety nazwy tej róży nie znam ,była bardzo duża ale w zeszłym roku zima dała się we znaki
i musiałam przyciąć ją do aż do ziemi. Pozdrawiam i zapraszam do ogrodu będą jeszcze zdjęcia
Maria
Mario jestem pełna podziwu jest cudnie wszystko tak dopracowane .A te dróżki jak się spaceruje brakuje mi słów. Nie wiem jak to wszystko ogarniasz krasnolutki pomagają.
Wasz ogród, to ogród marzeń na pewno wielu osób. Czas robi swoje rośliny się pięknie rozrastają. Bardzo efektowne kompozycje dodają elegancji, a całość zagospodarowana zmysłowo.
Witaj Mario. Twój ogród po prostu jest zachwycający, marzenie. Wszystko jest takie piękne, dopracowane i zadbane. Twoje róże są oszołamiające, ja próbowałam tylko z jedną ale nie wyszło. Będę do ciebie często zaglądać bo takie widoki podnoszą człowieka na duchu i dają ogromną motywację do dalszej pracy w ogrodzie
Alinko-miło że wpadłaś ,Twój ogród to dopiero jest bajeczny , ja zakochałam się w różach ,pierwsze początki nim trafiłam na forum
nie zwracałam uwagi na nazwy ,zresztą kupowało się jakie były bez" imion" ,teraz dopiero przebywając na forum ,zwracam uwagę
na zdrowotność , bo to jest bardzo ważne.Jeszcze raz dzięki za odwiedziny ,wpadnę też do Ciebie
Maria
Witaj Danusiu, miło że wpadłaś , może skorzystam w przyszłości z Twoich porad,
tyle podróżujesz aż Ci zazdroszczę ,zwłaszcza zwiedzania ogrodów ,zapraszam jeszcze
Maria
To jest wejście do ogrodu, widać jeszcze ogrodzenie z siatki .Latem postanowiłam usunąć siatkę, ale nie wiem co to będzie
bo Maksiu , chodzi na skróty. Bramki jednak zostały aby wejść i zobaczyć co znajduje się dalej -zaprasza do oglądania
Maria
Tak przedstawiają się róże jesienią ,zdjęcia robione były 10 pazdziernika ,ciągle kwitną aż do mrozów ,
tym razem towarzyszą im rozchodniki, jak widać równie dobrze prezentują się w wazonie.
Pozdrawiam Wszystkich oglądających.
Maria
Super wygląda to wejście do ogrodu, ja czekam na taki efekt bo mam posadzony powojnik i wiciokrzew ale daleko mi jeszcze do takich widoków jak u Ciebie.
piękne różyczki.
Mario dobrze że zaznaczyłam sobie Twój wątek bo nacieszyłam z rana oczy pięknymi widokami. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko przyłączyć się do zachwytu pozostałych forumowiczów. Szpaler z róż piennych jest cudowny.