Fakt dzisiaj było pieknie, ale wczoraj i przedwczoraj to jakas masakra!

gdzie masz działeczkę?? bo ja na Dojlidach Górnych

A ja na fotkach forumków z zachodniej i południowej Polski.
  A ja na fotkach forumków z zachodniej i południowej Polski.  

bo ja jestem z Piasta.
  bo ja jestem z Piasta.   Tam się wychowałam.
  Tam się wychowałam.
 z Ciebie z tą wiosną.
 z Ciebie z tą wiosną. 
 Twój modrzew bardzo mi się podoba a wiosenne zakupy widzę, że udane
 Twój modrzew bardzo mi się podoba a wiosenne zakupy widzę, że udane  

i trawnik- o takim w swoim lesie mogę pomarzyć
  i trawnik- o takim w swoim lesie mogę pomarzyć   

LadyR ja też jestem z PiastaLady-r pisze:Ja to mam radochę, bo zmieniłam klimat na cieplejszybo ja jestem z Piasta.
Tam się wychowałam.
 , od urodzenia. początkowo Mieszka I, teraz Skorupska, a Ty?
, od urodzenia. początkowo Mieszka I, teraz Skorupska, a Ty?
 i chodziłam najpierw do 33, a potem 28. Na Mieszka mieszkał mój chrzestny. Ostatnio jak bywałam w Białym to lubiłam chodzić na zakupy do tego pawilonu na Mieszka. Niestety już tam nie bywam
  i chodziłam najpierw do 33, a potem 28. Na Mieszka mieszkał mój chrzestny. Ostatnio jak bywałam w Białym to lubiłam chodzić na zakupy do tego pawilonu na Mieszka. Niestety już tam nie bywam   i pozostały wspomnienia, bo moi rodzice wyprowadzili się do Fast. Tam mają swój domek i mama szaleje ogrodniczo.
 i pozostały wspomnienia, bo moi rodzice wyprowadzili się do Fast. Tam mają swój domek i mama szaleje ogrodniczo.   Skądś się te geny ma.
  Skądś się te geny ma.   

Czuję się wyróżniona,że mogłam twój ogród zobaczyć "na żywo". Trawnik i tuje marzenie
 Czuję się wyróżniona,że mogłam twój ogród zobaczyć "na żywo". Trawnik i tuje marzenie   Roślinkom rabatowym też niczego nie brakuje
 Roślinkom rabatowym też niczego nie brakuje   A na odwiedziny w Twoim pierwszym warzywniku nie mogę się doczekać
 A na odwiedziny w Twoim pierwszym warzywniku nie mogę się doczekać   O poziomkach z przyzwoitości nie wspomnę
 O poziomkach z przyzwoitości nie wspomnę   Do zobaczenia
   Do zobaczenia