Moja działka w ROD
Re: Moja działka w ROD
Siberio -jeśli już zaczęłam kupować to pewnie jak siebie znam to końca nie będzie widać.Muszą mnie ze sklepu
.

- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu widzę że kupiłaś floksa i serduszkę i kręcisz się
zakupowo pokaż w doniczce a lilie pokazujesz super i mówisz że tak pachnie i jeszcze zakupione ale będzie raj na działeczce pozdrawiam
zakupowo pokaż w doniczce a lilie pokazujesz super i mówisz że tak pachnie i jeszcze zakupione ale będzie raj na działeczce pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Floksy i serduszka posadzone.Dokupiłam begonie i tez posadzone.
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Aniu
to Ty już sadzisz
Czyżby już w ogrodzie

Czyżby już w ogrodzie

Halinko , w doniczkach i postawiłam ww domu na wsi .Nie miałam wyjścia skoro kupiłam sadzonki to coś z nimi musiałam zrobić.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu zapowiadają pod koniec lutego powrót zimy.Anna Guba pisze:Siberio -jeśli już zaczęłam kupować to pewnie jak siebie znam to końca nie będzie widać.Muszą mnie ze sklepu.
Może faktycznie przydałoby się dla Cie w ramach wstrzymania zakupów usługa którą sama sugerujesz

Inaczej mogą być problemy z zieleniną w doniczkach.
Krysiu , ja też tak uważam , że powinni mnie przegonić ,ale jak nie ganiają to kupuję a potem się motam i kombinuję jak przetrzymać .
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Ja natomiast mam gdzie sadzić tylko brak funduszy mnie ogranicza .. przez zimę zachomikowałam 400 zł a już zamówiłam na 300 więc nie mogę włazić do sklepów internetowych bo jeszcze dużo piękności będzie na bazarze a tam tez trudno się powstrzymać od kupienia .. ..
Janeczko , gdyby u nas na bazarze były ciekawe rośliny to mniej bym zamawiała w internecie.Są tylko jednoroczne i na balkony a z bylin to jakieś najpopularniejsze.
- christinkrysia
Oj dziewczyny ... każda ma się za swoje przez tą 'zieloną chorobę"
Ja też od dziś zrobiłam sobie zakaz zaglądania do sklepów internetowych bo mam dużo ważniejszy wydatek.
Wreszcie minęło 3 miesiące od zabiegu i byłam u okulisty- wszystko ok i dało sie dobrać szkła korekcyjne a to dla mnie koszt około 1,5 tysiąca ale przez te 3 miesiące życie bez okularów tak mnie umęczyło,że dam każde pieniądze byle normalnie egzystować.
Anno u mnie podobnie z ryneczkiem -wiosną zawalone i owszem ale takie jak u Ciebie.
Pozdrawiam
Ja też od dziś zrobiłam sobie zakaz zaglądania do sklepów internetowych bo mam dużo ważniejszy wydatek.
Wreszcie minęło 3 miesiące od zabiegu i byłam u okulisty- wszystko ok i dało sie dobrać szkła korekcyjne a to dla mnie koszt około 1,5 tysiąca ale przez te 3 miesiące życie bez okularów tak mnie umęczyło,że dam każde pieniądze byle normalnie egzystować.
Anno u mnie podobnie z ryneczkiem -wiosną zawalone i owszem ale takie jak u Ciebie.
Pozdrawiam
Krysiu , okulary najważniejsze więc roślinki mogą poczekać.Bo po co byłyby kwiatki gdybyś ich nie widziała? Oj tam roślinki to ci jakieś podeślemy 
A teraz czekamy na wiosnę i na moment ,żeby było tak

A teraz czekamy na wiosnę i na moment ,żeby było tak
Ależ cudna fotka
Mam dwie poduchy żagwinu, ale tak pięknie to jeszcze u mnie nie będzie 

- christinkrysia
Anno dzięki za dobre serduszko.
Zdjęcia roślinek z Twej działki są śliczne bo kwiaty masz na tyle rozrośnięte,że tworzą piękne kępy. Tylko niektóre okazy ładnie wyglądają solo.
Jak oglądam w Tv programy ogrodnicze to właśnie szpalery tych samych roślin lub duże kępy z powtórzeniem gdzieś niedaleko siebie dają ładne kompozycje.
Zdjęcia roślinek z Twej działki są śliczne bo kwiaty masz na tyle rozrośnięte,że tworzą piękne kępy. Tylko niektóre okazy ładnie wyglądają solo.
Jak oglądam w Tv programy ogrodnicze to właśnie szpalery tych samych roślin lub duże kępy z powtórzeniem gdzieś niedaleko siebie dają ładne kompozycje.
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
W tamtym roku posiałam żagwin bo na opakowaniu były różne kolory a miałam tylko niebieskie i liliowe . Nawet ładnie powschodziły i już rosną na swoich miejscach , teraz czekam na jaki kolor zakwitną ..,
Również uważam że wzrok najważniejszy a kwiaty napisz tylko jakie ci podesłać na wiosnę ...
Również uważam że wzrok najważniejszy a kwiaty napisz tylko jakie ci podesłać na wiosnę ...
Krysiu te widoczki wiosenne to raj dla duszy i oczu.Dziwna może jestem ale jak wejdę na działkę to nie przebrana robię obchód , oglądam co zakwitło nowego , dotykam głaszczę i mówię do nich ;:83 .Ktoś z boku pomyśli ale walnięta
Janeczko , ja mam żagwiny liliowe jasne , ciut ciemniejsze i jakby wpadające w róż ale nie całkiem różowe.Może trafi ci się biały , to fajnie by było.
Janeczko , ja mam żagwiny liliowe jasne , ciut ciemniejsze i jakby wpadające w róż ale nie całkiem różowe.Może trafi ci się biały , to fajnie by było.