Magdo witam u mnie , cieszę się że mnie odwiedziłaś
Patryk na 4 zdjęciu jest stefanotis, ukorzeniałam szczepkę, stała bez żadnego znaku ok 5 miesięcy i teraz zaczyna puszczać listki, to chyba znak że będzie współpracować
Aniu łosie rogi to te mniejsze, później wstawię zdjęcia obu moich egzemplarzy, do wiosny już niedaleko a kwiatuszków na fiołkach dalej nie widać
Elu to epi to moje ulubione chociaż to z drugiego zdjęcia też długo przeze mnie poszukiwane było

to pierwsze chrysocardium rośnie szybko, o wiele szybciej niż anguliger z drugiego zdjęcia. Na kwiatki u nich jeszcze długo przyjdzie mi czekać
Iwonko Jolu ja też tutaj je dopiero wypatrzyłam
Iwonko obserwator nie opieraj się jak M

proponuje zakup, to jedyny przedstawiciel z rodziny paproci który u mnie rośnie i nie narzeka.
Stefek u mnie całą zimę miał takie jakby martwe liście, nic jędrności ale ich nie zrzucił, może Twój teraz na wiosnę odbije
Martusiu dziękuje bardzo w imieniu epi

trzecia roślinka to łosie rogi
Saro Agnieszko Alu Dziękuję bardzo
Anetko epiphyllum anguliger kilka razy pojawiał się u nas na forum w wątku sprzedażowym, a ten z pierwszego zdjęcia kilka razy widziałam na all...
stefka ukorzeniałam po raz pierwszy i miałam jakieś niesamowite szczęście bo próba udana,
Iza tylko kiedy one zechcą zakwitnąć
cd...