Marylko to czeka Cię nie lada wyzwanie pracy multum ,ale dobrze ,że robisz fotki później jaka będziesz z siebie dumna i szczęśliwa jak będzie ogród w nowej - Twojej szacie .
Marylko życzę Ci z całego serca ,obyś jak najszybciej była z tego zadowolona i mogła się jak najszybciej się chwalić swymi postępami z nami
no to ja powiem, że mnie też by ciągnęło na wieś jak widzę tą wodę jak u mnie :x ale jedno powiem: choć na chwilę ale wpadniesz, nie wytrzymasz będziemy czekać pozdrawiam
No będziesz miała kobieto co robić.
Kasy też pójdzie sporo, ale powoli i będziesz miała swój raj uporządkowany.
A dla starych działeczek życzę
Wiatr też się przyda. Wszystko osuszy.
Ale masz POLA do popisu Super , na pewno pięknie to zorganizujesz Będziemy czekać na relację Walka z barwinkiem nieźle się zapowiada Marylko na działkach nie ciekawie
Marylko, ale masz roboty. Ale jakiej fajnej i cieszącej oko. Wstaniesz rano, a tu skowronki nad domem, zrobisz sobie kawusię i w szlafroczku i papuciach wyjdziesz przed dom do swojego ogrodu, bedziesz oddychała świeżym powietrzem, a nie Petro. Och, jak ja Ci pozytywnie zazdraszczam i mocno kibicuję! Oby tylko zdrowie dopisało. Mocno Ci tego życzę. Aaaa, rozmarzyłam się za bardzo.
Marylko! Z jednej strony ci zazdroszczę,że będziesz tworzyć nowy ogród (z wiedzą nabytą na forum) ale jednocześnie zdaję sobie sprawę ile to pracy przed tobą Masz może już jakieś plany odnośnie ogrodu
Marylko masz areał, którego niejeden może pozazdrościć ale plany na sezon zrób takie minimalne aby nie przerosły Twych możliwości.
A potem .... każda dodatkowo wykonana praca będzie ponad planowa a radość i zadowolenie z niej będzie podwójne.
Takim systemem pracowałam 2 lata temu jak bardzo zaostrzył się stan zdrowia i dzięki temu bez szwanku przeszłam sezon mając dużo radosnych chwil z małych pozaplanowych kroczków.
Pozdrawiam
WITAJ MARYLKO tak dawno do Ciebie nie zaglądałam ale i do innych również . Jakas jestem zaganiana tą codziennością ,że brakowało czasu na Forum ,ale jak zaczyna świecić coraz cieplej słoneczko i zaczynam wyglądać WIOSNY to i znalazłam czas na spotkania w przyjaciółmi z FORUM Pozdrawiam . Piękną masz działeczkę
Anna Guba pisze:Dużo ogrodu i roboty ale co tam jak to wszystko ogarniesz to dopiero będziesz dumna z siebie
trochę Ci nawet zazdroszczę bo lepiej zaczynać od początku a tak to tylko się modernizuje i zawsze coś nie tak, ale.................... w tym roku postanowiłam nie ruszać już roślin, dać im szanse rozwoju,
Marylko wody trochę ubyło ale dziś lało a teraz patrzę sypie gruby śnieg, pozdrawiam