Iza

A gdzie tak długo się podziewałaś?
Chyba nie,az tak czesto jej nie podlewalam2iza pisze:Nie zalałaś jej czasami ???
A jednak ...Rozumiem,że ochoty na pisanie nie miałaś2iza pisze:To tu to tam przeprowadzka, rozwód itd. dużo w moim życiu się wydarzyło i jakoś ani serca ,ani czasu nie było na pisanie.
izabelka34 pisze:Chyba nie,az tak czesto jej nie podlewalam2iza pisze:Nie zalałaś jej czasami ???Co mam zrobic,nie chce jej stracic
Gdzie mam wyslac liscie?do jakiej analizy..nierozumieAnaka pisze:izabelka34 pisze:Chyba nie,az tak czesto jej nie podlewalam2iza pisze:Nie zalałaś jej czasami ???Co mam zrobic,nie chce jej stracic
To jakiś wirus albo grzyb.Wyślij do analizy liście.Trudno ze zdjęcia wywnioskować prawidłową opinię.
Zdjęcia liści /może bardziej dokładne/ do działu:diagnostyka,porady...izabelka34 pisze:Gdzie mam wyslac liscie?do jakiej analizy..nierozumieAnaka pisze:izabelka34 pisze:Chyba nie,az tak czesto jej nie podlewalam2iza pisze:Nie zalałaś jej czasami ???Co mam zrobic,nie chce jej stracic
To jakiś wirus albo grzyb.Wyślij do analizy liście.Trudno ze zdjęcia wywnioskować prawidłową opinię.