Dziękuję za odwiedzinki i pozdrawiam

bobi - tak te kwiaty z rumieńcem są bardzo słodkie, wesołe. Ciekawy jest kolor ,,podszewki" , czyli lewej strony płatków - ciepły, kremowy.

posiadasz cudną kolekcję storczyków, ja marzę o takich oknach co to nie można przez nie wyjrzeć za sprawą burzy kwiatów.
  posiadasz cudną kolekcję storczyków, ja marzę o takich oknach co to nie można przez nie wyjrzeć za sprawą burzy kwiatów.  

dla Ciebie za wyczucie smaku a dla roślinek,że tak chętnie Cię w tym wspierają.
 dla Ciebie za wyczucie smaku a dla roślinek,że tak chętnie Cię w tym wspierają. Jak miło znów odwiedzić Twój 'Magiczny ogród'
  Jak miło znów odwiedzić Twój 'Magiczny ogród'   

I tak oczywiście jest, prawda ?
  I tak oczywiście jest, prawda ? 

.
 .
 Mam nadzieję, że przed Wielkanocą ją rozbiorę
  Mam nadzieję, że przed Wielkanocą ją rozbiorę   Dzięki za odwiedzinki - może przyjedziesz na wystawę w marcu?
 Dzięki za odwiedzinki - może przyjedziesz na wystawę w marcu?Merghen ... ja akurat nie miałam szczęścia. Po 2 latach walki -przegrałam. Trafiłam na chorą roślinę. Nie tylko ja z resztą, ale może Tobie się poszczęści.Phal. Schilleriana... Ciekawe czy będziemy dobrze razem współpracować...

O kurcze! Widziałam bardzo podobnego na wystawie w Peterborough, strasznie mnie oczarował. Gdzie takie cudo znalazłaś?EWA K pisze: Wśród Phalaenopsis króluje ta o czerwonych kwiatach