Witaj Alinko ..Jak dobrze że przez przypadek trafiłam na to forum tu jest dużo ciekawiej i dużo znajomych z poprzedniego..Do nas zima zawitała od kilku dni..Nie będę się powtarzać ale milutko tu u Ciebie...Aby do wiosny..
Alinko chciałam wcześniej zapytać, ale czy strumyk który zrobiłaś to montowałaś jakieś motorki aby woda spływała, taki wodospad, bo mi się marzą takie suche też strumyki, no i czy pod te kamyczki dawałaś coś czy wprost układałaś na ziemi,
Kochanie dawałam grubą folię i na to kamienie. zakończyłam małym oczkiem gdzie znajdują się rybki które podziwiamy latem siedząc przy kawce.A do oczka oczywiście dałam pomkę aby woda spływała i plumkała.......
Madziu u mnie wszystko śpi.Już nie mogę się doczekać aby coś pogrzebać jak kurka. Ale pod krzyżem już pogrzebałam aż mi się lżej zrobiło. A u Ciebie chyba już coś się obudziło zazdroszczę.....
Alinko wiesz, ze Twój bajkowy jest super, uwielbiam i zazdroszczę kolorowych poduszkowców, powiedz mi jakie tak naprawdę masz poduchy które szybko, łatwo i bezproblemowo tworzą takie kobierce, jakoś u mnie z tym słabo, a jeszcze jedno żagwin u mnie okropnie kaprysił i sobie poszedł :P
Alinko podpowiedz mi na temat lilii jestem zielona...... a mam zamiar mieć je oczku to jest moje marzenie, gdzie najlepiej kupić, no i czy są wymagające, Twoje są śliczne
Taruniu ja kupiłam na alegro i bez problemóów mi rosną ,chociaż się bałam że może za płytko ale dają radę a teraz będą 3 rok na lato.Wsadziłam normalnie na dno, a nie w doniczkach bo inni tak robią ale ja stwierdziłam że będę ciągle je wysadzać, bo ponoć szybko się rozrastają.Pomyślałam co będzie to będzie.