Dziś miałam dzień spędzony w pędzie , pomagałam sąsiadce wybierać roślinki z all , było bardzo przyjemnie , hehe , klikać i nie słyszeć jęków we własnym portfelu !
[Ale i tak przy okazji domówiłam sobie i ja , Belamcandę! ]
Forum dostępne tylko z doskoku , więc i czasu brakowało by odpowiedzieć!
Najwyższy czas by to naprawić!
Biorę więc długopis w dłoń i piszę!
Majeczko , u mnie dziś było wyjątkowo wiosennie , choć wiatr ani trochę nie zmalał ,
jednak i on był ciepły!
Aguś , lilie są piękne , nie ma takiej opcji , by nas nie zachwycały , i w ten oto sposób , możemy być pewne , że lilia to dobry zakup , choć może i czasem odmiana nie całkiem ta co miała być!
Bożenko , ja nie mogę powiedzieć o sobie , że dopadł mnie liliowcowy wirus , ja po prostu bardzo je lubię od lat!
Ale wcześniej nie miałam ogrodu i możliwości by je mieć , mimo to nawet nie spoglądam ,[ a jak już to spod przymkniętych powiek ] na te z wyższej półki , bo wtedy wpadłabym jak amen , w rozpacz , i obłęd pragnień mych!
Tosiu , ja też czekam , mam zakupione jesienią siewki od Ismenki , i aż mnie już skręca z ciekawości , jaką pokażą twarz!
Zawilca greckiego niestety u mnie ni ma!
Bożenko ,
Maju , i u mnie też widać pierwsze oznaki pobudki z zimowego snu , a tu znów głoszą powrót mrozów!
Sama więc nie wiem , czy cieszyć się!
Grażynko , się nie staram , na razie , bo nie kumam nawet który to , ale jakbym poguglała , to pewnie w takim razie byłby mus kołderkę szyć !
Ja łakomiec , zazdrosny o wszystko jestem , aż strach!
Więc postanawiam , nie guglać!
Krysieńko , co ta komóra moja potrafi!
A może to ja?
Po prostu fach w rękach się ma!
W rzeczy samej , to tylko różowe, lilie trzy!
Ale ciii... , a niech myślą , że łany mam!
Anula , i Ty , co te Forum z ludźmi wyczynia?
Łopatkowanie nocą , stanowczo źle czyni ,...na wzrok!
Dawid, a ja jak czekam na kamasję!
Na pewno będzie przepiękna!
Bodziszki obcykam wsie jakie mam , a Ty wskażesz winnego , bo na prawdę nie wiem , który jest !