akwarybka pisze:Gratuluje półeczki
Nowości są super! Ten bardziej niebieski wygląda jak Doritaneopsis

A na takiego tęczowego już od dawna poluje
Cudny MM
Ja też polowałam na tęczusia i jak go zobaczyłam to bez wahania kupiłam
JoasiaM pisze:Sylwio super zakupy. Prześliczne storczyki, ja bardzo żałuję, że w moim mieście nie ma Obi. I półeczka świetna, jeszcze tylko oświetlenie i komplet gotowy
Dziękuję
Joasiu a oświetlenie już jest
andzia0801 pisze:Podoba mi się Twoja kolekcja - spora i różnorodna. Oby się wszystkie ładnie rozwijały, rosły i kwitły!
Będę do Ciebie zaglądać

Podziwiam, za taka ilość trudnych (w moim odczuciu) gatunków.
Pozdrawiam
Dziękuję za odwiedziny w moim wątku i dziękuje w imieniu moich kwiatków.Gatunki może trudne,ale lubię ryzykować
Storczykowa pisze:Piękne nowe nabytki. Jak ostatnio byłam w obi, to były same przekwitki w najbardziej oklepanych kolorach...
A w którym Obi byłaś,bo ja w Dąbrowie Górniczej tam mam bliżej,bo jak byłam w Bytomiu to też nic nie było
justus27 pisze:Tu, jak zwykle kwitnąco..."rosa" na płatkach MM bardzo mi sie podoba...
Dziękuję i cieszę się,że Ci się podoba moja rosa
lucynaf pisze:Piękne nowe nabytki i do tego oba pachnące.
Dziękuję za odwiedziny,a kwiatki nie pachną chyba,że węch straciłam
Maziuke pisze:Ten pokręcony MM z kropelkami - no cudo

Nowość również piękna, nie dziwię się iż nie umiałaś się jej oprzeć

dziękuje w imieniu MM
marwes pisze:Sylwio tak z ciekawości pytam czy kwiaty roślin zamgławiasz tylko do sesji zdjęciowej czy tak cały czas bo przyznam się Tobie że kiedyś spróbowałem obfocić kwiat w kropelkach wody i zostawiłem bez wysuszenia to po dwóch dniach na płatkach pojawiły mi się czarne kropki wywołane jakimś grzybem.
Zdjęcia wyglądają bardzo ładnie z tą rosą wodną.
Marku kwiaty pryskam wodą mineralną niegazowaną

codziennie dwa razy i nic się nie dzieje może to dlatego,że mam w domu dość suche powietrze ze wzg. na to iż palę w kominku(domowe ogrzewanie) i dlatego też codziennie włączony mam nawilżacz.Być może gdybym mieszkała w bloku,bądź inne centralne to sytuacja mogła by być taka sama juk u Ciebie.
myrtille1986 pisze:Ale piękne nowości.Chyba jakieś z Valerzone

.Mogła bym Cie prosić ? Wstawiaj fotki od razu duże wtedy się ogląda wygodniej i ślicznie je widać

.Wszystkie kwiatuszki przesłodkie

Dziękuję z odwiedziny i w imieniu moich kwiatków.A co do zdjęć to postaram się,po prostu przyzwyczajona jestem do takich malutkich zdjęć.
Później pochwalę się zakupami z Tych...