Ten przedostatni grudniczek ma pieknie wybarwione kwiaty

Niestety nie mam tam rodzinyA Ty nie masz przypadkiem rodziny we Wrocku?Bo jakiś czas temu pracowałam z dziewczyną o imieni Ania,była bardzo podobna do Ciebie i na dodatek pochodziła z Gdańska.W pierwszej chwili myślałam,że to Ty,no ale imię...
miałam sobie pozaznaczać kolory i chyba nie zdążyłamalunia pisze:Piękne okazy Ten przedostatni grudniczek ma pieknie wybarwione kwiaty
Swoje kupiłam w ub.roku zabiedzone z przeceny,Już zdążyłam je podzielić i widzę,że ładnie znowu się rozrosło ,no i chyba będzie kwitło,bo ma taki dziwny czubekelcia1974 pisze: to jest Kalanchoe tomentosa Śliczne
Moje to jeszcze maluszek
Marcinie,mój _aeschynantus_ dość długo nie rósł,ale za to wszystkie swoje siły skierował w dół,(miałam go w przeżroczystym pojemniku i widziałam jak mu korzeni ciągle przybywałoMutari pisze:Aniu a ja mam do Ciebie pytanie. Jak sprawuje się Eschynantus Marmuratus ? Widzę, że puszcza Ci ładne i zdrowe liście
Martuś,to było jesienią ,a teraz mam sporo pustych doniczekmaribat pisze:300!! doniczek..chyba policzę swoje
A ja mieszkam na miejscu i nigdy nie mam czasu ,żeby sobie połazić,pogapić się tak bez powoduzabcia_paula pisze:i oczywiście zwiedzam przepiękne miasto.
.
Reniu,żółte też są czy masz na myśli pomarańczowe?nuta23 pisze:czekam na nasionka właśnie białej i żółtej może coś wzejdzie.
.
już wklejamzabcia_paula pisze:Chwal się, chwal co tam za cuda zakupiłaś.
Czekam z niecierpliwością i przebieram nóżkami