Oliwko,Jurku,Alionuszko-dla Was (w nagrodę,że tak szybko uczycie się języka) prosto od P.Meillanda-nowości,przeceny i po prawej wybierzecie temat jaki Was interesuje(łącznie z poradami)A roża Pierre Arditti już mnie zainfekowała.Hortensje-palce lizać-no chyba się tam wybiorę
Aniu,
gdzie się nie wejdzie linki i ciekawe stronki
czas szybciej zleci do wiosny!
Jeśli można dorzucę link ze szkółki różanej, przy okazji mają ciemierniki we wszystkich kolorach http://www.vierlaender-rosenhof.de/helle.htm
Aniu-Taro-niestety do Francji nie pojadę ale u nas pewnie już się też pojawią-będziemy polować.
Gloriadei-Ewo-to dopiero cuda-ten pełny,ten zielonkawo biały- no właściwie wszystkie ciemierniki przepiękne.
Róże też ładnie pokazane.Dziękuję Ci bardzo.
Grażynko a to za sprawą katalogu-zamówiłam w zeszłym sezonie i teraz przysłaja takie oferty,że faktycznie "ślina kapie na klawisze" Pada śnieg więc troszkę odczarowania zimy
A ja zachwycam się narcyzami, bardzo je lubię, a one niestety u mnie nie chcą rosnąć
I nie mogę oderwać wzroku od prześlicznej niebieskiej kompozycji, brateczków i szafirków- cudo
Anka wiosna u Ciebie na całego......dziś wiało jak przystało na luty....więc wiosna już blisko.
A skoro wiosna już blisko i szybciej krąży krew w żyłach to i mnie wzienio na całego.....myślę o tym dr Jamain czy go nie posadzić kole Giardiny.