chan-dzia w buszu cz.3
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: chan-dzia w buszu cz.3
Aniu jak dla mnie pokój syna to REWELKA !!!! myślę że synek znajdzie miejsce w tej dżungli 

-
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Pokój syna pięknie ukwieciony.Moja córka nie cierpi kwiatów.Z ledwością upchnęłam tam paproć i ze 4 doniczki.
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Aniu jeszcze się z Tobą nie przywitałam po Twoim powrocie, witaj z powrotem
myślę że teraz już nie znikniesz na tak długo
Kwiatuszki jak zwykle piękne, mimo że za oknem zima i piszesz że troszkę w gorszej kondycji niektóre to na zdjęciach nie widać

myślę że teraz już nie znikniesz na tak długo

Kwiatuszki jak zwykle piękne, mimo że za oknem zima i piszesz że troszkę w gorszej kondycji niektóre to na zdjęciach nie widać

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30

Arletko (ja jako panna) chętnie zamieszkałabym w takim pokoju
No oczywiście gdybym dostała go w spadku

No oczywiście gdybym dostała go w spadku

Aniu, one wszystkie tylko za kwiatkami
bo synia nie widziały 

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- milkicja
- Od: 6 kwie 2010, o 18:19
Piękny pokój
Kwiatuszki brak słów
Syn pewnie też przystojny
Kwiatuszki brak słów

Syn pewnie też przystojny

- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na ścianie kwietniki wiszą ale puste(po paprotkach ).Z 5 paprotek jakie u niego były złożyłam jednąalunia pisze:Może jeszcze jakiś kwietniczek (lub kilka)na ścianie nie będzie mu zawadzać

No to by było jakieś rozwiązaniekoniczynka pisze:a nie mozesz go wydać z jakąś pannę młodą i po sprawie pokuj cały twój

nuta23 pisze: A resztę upchnij w sypialni, przecież M już się przyzwyczaił do buszu.

w ogóle nie ma z tą roślinką problemu,stoi byle gdzie,(to znaczy u córkimaribat pisze:Aglaonema to chyba świetna roślina i niekłopotliwa?

Wiele bym dała,żeby on też miał takie zdanietrzynastka pisze:Aniu jak dla mnie pokój syna to REWELKA !!!!

moja też nie przepada za nimi ,ale u niej udało mi się wcisnąć więcej niż do syna...obserwator pisze:Moja córka nie cierpi kwiatów.
Zdolna ze mnie mamusia,prawda?

Beatkosari pisze:Aniu jeszcze się z Tobą nie przywitałam po Twoim powrocie, witaj z powrotem

No właśnie,bo syna nie widziałymaribat pisze:Aniu, one wszystkie tylko za kwiatkamibo synia nie widziały

- agapuszka_83_28
- 500p
- Od: 4 lis 2010, o 17:33
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Witaj chan-dzia. Wpadam do Ciebie z rewizytą. Na dzień dzisiejszy pozwolę sobie jedynie poprzeglądać zdjęcia w Twoim wątku...mam nadzieję, że znajdę czas, by przejrzeć go dokładniej.
I na początek...pierwsza strona pierwszej części cudowna Aglaonema. Niesamowite ma liście, jakby z wosku. Kolejne rośliny równie piękne, a paproć (jak się później okazało i to nie jedna)
mnie nigdy nie lubiły.
A ile masz falków. Gdzie Ty kochane te wszystkie kwiaty mieścisz??
Kwitnąca Aglaonema - cudo, a jeszcze większe, o ile dobrze kojarzę, kwitnący Rhipsalis
A tak poza tym to zazdroszczę Ci (pozytywnie oczywiście) że mieszkasz we Wrocławiu. Miałam przyjemność być w tym roku w Twoim mieście - fantastyczne wspomnienia. Dnie i noce spędzałam w ogrodzie botanicznym. W tym roku też się wybieram, na przełomie maja, czerwca. Trochę na wypoczynek, ale i troszkę (z naciskiem na troszkę
) popracować.
I na początek...pierwsza strona pierwszej części cudowna Aglaonema. Niesamowite ma liście, jakby z wosku. Kolejne rośliny równie piękne, a paproć (jak się później okazało i to nie jedna)

A ile masz falków. Gdzie Ty kochane te wszystkie kwiaty mieścisz??
Kwitnąca Aglaonema - cudo, a jeszcze większe, o ile dobrze kojarzę, kwitnący Rhipsalis

A tak poza tym to zazdroszczę Ci (pozytywnie oczywiście) że mieszkasz we Wrocławiu. Miałam przyjemność być w tym roku w Twoim mieście - fantastyczne wspomnienia. Dnie i noce spędzałam w ogrodzie botanicznym. W tym roku też się wybieram, na przełomie maja, czerwca. Trochę na wypoczynek, ale i troszkę (z naciskiem na troszkę

Pozdrawiam, Paula
- chan-dzia
Paulozabcia_paula pisze:Witaj chan-dzia.
. Gdzie Ty kochane te wszystkie kwiaty mieścisz??
.

A tak na poważnie za dużo miałam w tym roku kwiatów,(ok 300 doniczek)i niestety część padła mi przez niedopatrzenie>Miałam sporo problemów i nie zawsze miałam czas,żeby wszędzie zajrzeć.

A Ty nie masz przypadkiem rodziny we Wrocku?zabcia_paula pisze:Miałam przyjemność być w tym roku w Twoim mieście - fantastyczne wspomnienia. Dnie i noce spędzałam w ogrodzie botanicznym

Aguś w końcu nie samymi kwiatam żyje człowiekagapuszka_83_28 pisze:Ale sobie poczytałam śmichów

- milkicja
- Od: 6 kwie 2010, o 18:19
Piękne
A czy ten ostatni to bananowiec??
A czy ten ostatni to bananowiec??
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Aneczko mam nadzieję i życzę z
żeby problemów już nie było , a kolekcja szybko się odbudowała 

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30

Marmurek śliczny

- chan-dzia
Milenko ,to strelicja,podobno ma być białamilkicja pisze:A czy ten ostatni to bananowiec??

Celinko

Arletkoarlet3 pisze:300 doniczek?

A takie kolorki grudników udało mi się zdobyć tej zimy