Zostaw w komórce i tak musisz moczyć przed sadzeniem w środku grzybobójczym.
Napisz tak za tydzień co się dzieje.

znalazłem miejsce do założenia ogródeczka z mieczykami. Faktem jest, że grasuje tam moja ulubiona norniczka, ale z uwagi na niepłacenie dzierżawy zostanie po prostu eksmitowana ( mam pomysł jak to zrobić - może się uda)
 znalazłem miejsce do założenia ogródeczka z mieczykami. Faktem jest, że grasuje tam moja ulubiona norniczka, ale z uwagi na niepłacenie dzierżawy zostanie po prostu eksmitowana ( mam pomysł jak to zrobić - może się uda)

w sezonie trudno mnie zastać. Czytam systematyczne Twoje uwagi,które są cenne,pięknie piszesz
 w sezonie trudno mnie zastać. Czytam systematyczne Twoje uwagi,które są cenne,pięknie piszesz   .Staram zawsze odpowiadać na pytania,sama się denerwuję jak ktoś mi nie odpowiada
 .Staram zawsze odpowiadać na pytania,sama się denerwuję jak ktoś mi nie odpowiada   .
 . jak wyhoduję własne odmiany to może
 jak wyhoduję własne odmiany to może   

Mieczyki warto uprawiać są takie piękne.
 Mieczyki warto uprawiać są takie piękne.

), ale jak odkryłam reszte ich łusek to sa zdrowiutkie, no i powoli male korzonki sie pojawiaja w tym miejscu pomarszczonym, to jak myslisz zakwitna one??? cos im to zaszkodzi czy nie??? bo nie wiem czy je wyrzucić, choć właściwie nic z nimi niepokojącego sie nie dzieje...oczywiscie miejsce przechowywania dawno zmienilam na odpowiednie:) Pozdrawiam
  ), ale jak odkryłam reszte ich łusek to sa zdrowiutkie, no i powoli male korzonki sie pojawiaja w tym miejscu pomarszczonym, to jak myslisz zakwitna one??? cos im to zaszkodzi czy nie??? bo nie wiem czy je wyrzucić, choć właściwie nic z nimi niepokojącego sie nie dzieje...oczywiscie miejsce przechowywania dawno zmienilam na odpowiednie:) Pozdrawiam