Jaki był w smaku Twój

Marchew wygląda ciekawie .

, ale nie szkodzi, marcheweczkę każdą jedną uwielbiam, więc będzie co chrupać
  , ale nie szkodzi, marcheweczkę każdą jedną uwielbiam, więc będzie co chrupać   

NO I TYLE RAZY MÓWILI NIE OCENIAJ KSIĄZKI PO OKŁADCE HEHEH a tu co fioletowa na zewnąt zwykła w środku
 NO I TYLE RAZY MÓWILI NIE OCENIAJ KSIĄZKI PO OKŁADCE HEHEH a tu co fioletowa na zewnąt zwykła w środku   a koszt pewnie 3 razy taki
   a koszt pewnie 3 razy taki 

Dzięki Aniu za odpowiedź
  Dzięki Aniu za odpowiedź  .Jeśli chodzi o sadzenie na włókninie np truskawek sprawa jest dla mnie jasna- dziurka we włókninie, korzonki do ziemi-wszystko gra, natomiast co jeśli chciałabym posiać nasionka np marchewki, buraczki- czy wycinasz wtedy  tez tycie dziureczki i wsiewasz nasionko czy to jakaś inna metoda?. Kiiedy będzie wiosna
 .Jeśli chodzi o sadzenie na włókninie np truskawek sprawa jest dla mnie jasna- dziurka we włókninie, korzonki do ziemi-wszystko gra, natomiast co jeśli chciałabym posiać nasionka np marchewki, buraczki- czy wycinasz wtedy  tez tycie dziureczki i wsiewasz nasionko czy to jakaś inna metoda?. Kiiedy będzie wiosna    bo juz przebieram nogami-pewnie jak każdy na naszym forum
  bo juz przebieram nogami-pewnie jak każdy na naszym forum   Pozdrawiam
  Pozdrawiam    

.Śliczna działeczka. Podoba mi się pomysł z agrowłókniną, szczególnie pod truskawkami, cukinią, ogórkami- nie brudzą się plony i czsu więcej na inne przyjemności (mniej motyczkowania).
  .Śliczna działeczka. Podoba mi się pomysł z agrowłókniną, szczególnie pod truskawkami, cukinią, ogórkami- nie brudzą się plony i czsu więcej na inne przyjemności (mniej motyczkowania).  .
 .  - będę zaglądała do Ciebie.
 - będę zaglądała do Ciebie. 

wieje u mnie strasznie
  wieje u mnie strasznie  

dobre pytanie
  dobre pytanie   naszczęście mnie omijają tego typu kataklizmy,
  naszczęście mnie omijają tego typu kataklizmy, 
  Naszczęście wiatr ustał, choć deszczyk popaduje
 Naszczęście wiatr ustał, choć deszczyk popaduje   

.Ja to właściwe lubię pielic,ale ciągle brakuje mi czasu
 .Ja to właściwe lubię pielic,ale ciągle brakuje mi czasu 

- przy świecach.
  - przy świecach.
 A od zeszłego roku, pojawiły się u mnie te wstręciuchy bez skorup
 A od zeszłego roku, pojawiły się u mnie te wstręciuchy bez skorup  wcześniej pojawiały się takie bardzo sporadycznie
 wcześniej pojawiały się takie bardzo sporadycznie
 okropności!!! (chyba nie są chronione
  okropności!!! (chyba nie są chronione  )
 )