I moje też
Re: I moje też
Igorku, dobrze, że przypomniałeś, zrób przy okazji zdjęcie aglonemy, tej od mojej Karoliny, bo pytała o nią i czy mam zdjęcie. Pokażę jej i będzie spokój. Przyślij może na e-maila.

i tak dużo różnych . Zaciekawiło mnie zimowanie passiflory w ogrodzie , nigdy tego nie stosowałam

Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję, Nino, mam aż za dużo kwiatów, uległam temu powszechnemu chciejstwu, panującemu na forum.
Ale ilość kwiatów mnie przerasta, cierpią inne sfery życia. Tak nie powinno być, już myślę jakby to zmienić.
Ale ilość kwiatów mnie przerasta, cierpią inne sfery życia. Tak nie powinno być, już myślę jakby to zmienić.
Kingo
Ja właśnie w podobnym temacie dzisiaj pisałam u siebie, chyba mnogość zieleni mnie zasypała- myślę już jakby to zmienić .
Niespodzianki zawsze są najciekawsze

Niespodzianki zawsze są najciekawsze

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Kingo , ja sporadycznie kupuję kwiaty w doniczkach , będąc okazjonalnie ( wiosna , święta )na giełdzie kwiatowej staram się szybciutko mykać koło pawilonów z doniczkowymi
, ale zawsze przytargam jakieś małe zielsko do domu
A z nadmiarem podopiecznych - musisz oddać do adopcji , ale tylko tym osobą które o nie zadbają
Pozdrawiam serdecznie

A z nadmiarem podopiecznych - musisz oddać do adopcji , ale tylko tym osobą które o nie zadbają

Pozdrawiam serdecznie

- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kingo pooglądała Twoje zieloności
masz bardzo ciekawe i różnorodne roślinki i przede wszystkim ładne
widzę że masz sporo storczyków
śliczne
pozdrawiam

pozdrawiam

Celinko, dziękuję, ale przyznam się ,że tylko ładne pokazuję! 

- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kinguś Kochana,
troszkę mnie nie było u Ciebie, to teraz rzadko i na chwilkę wpadam na forum. W zeszłym roku dostałam od córci kilkucentymetrową szczepkę orchidei (nie wiem jaka jest nazwa), postawiłam w korze na wschodnim oknie i teraz mam mnóstwo pączków. I mnie się nawet udało. Jak będę mogła to zrobię jej foto i się pochwalę. teraz spada bo słyszę że na TVN leci UWAGA.
No to na razie

No to na razie

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Dobrze, że się odezwałaś, bo już zaczynałam się martwić 

- ewamon
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Kingo chyba u córki jesteś że się nie odzywasz 

Ewuniu, jestem na bieżąco, ale nic mądrego nie mogę wymyślić więc milczę.
Mam smutek nie mały, bo mój ogródek cały pod wodą, może teraz pod lodem. Co się stanie z moimi roślinkami?
Na otarcie łez kupiłam sobie niebieskiego hiacynta, on pachnie , a ja wącham i tak sobie trwamy.Teraz nie jeżdżę do Blanki , wyręcza mnie zięć
, ale w marcu to już zacznę. On na morze 
Mam smutek nie mały, bo mój ogródek cały pod wodą, może teraz pod lodem. Co się stanie z moimi roślinkami?
Na otarcie łez kupiłam sobie niebieskiego hiacynta, on pachnie , a ja wącham i tak sobie trwamy.Teraz nie jeżdżę do Blanki , wyręcza mnie zięć

- ewamon
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Kingo , jadąc na działkę widziałam te jeziora ,gdzie nigdy wody nie było.
To straszne co się porobiło , miejmy nadzieję że woda szybko opadnie i Twoje roślinki przeżyją.
Tyle się napracowałaś i to wszystko miałoby iść na marne
Kinguś nie martw się, będzie dobrze

To straszne co się porobiło , miejmy nadzieję że woda szybko opadnie i Twoje roślinki przeżyją.
Tyle się napracowałaś i to wszystko miałoby iść na marne

Kinguś nie martw się, będzie dobrze