Kwiatki u Ani

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiatki u Ani

Post »

O jak super :heja ...Dziękuję Aniu ;:196
To w takim razie szukaj coś dla siebie u mnie :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
basia57
500p
500p
Od: 4 cze 2010, o 00:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Aniu, u Ciebie już wiosna, wszystko pięknie rośnie.
Moje małe hojki również poczuły wiosnę i puszczają nowe listki.
Zbiorcza fotka super. Miłej niedzieli ;:196 i ;:3
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05

Post »

Witajcie po weekendzie. Cieszę się, że tak licznie mnie odwiedzacie. Pogoda za oknem dzisiaj śliczna, słoneczna prawie wiosenna....Prawie robi wielką różnicę. :;230 ;:224
Aniu, u mnie raczej kącik na środku odpada, gdyż młodzież po chwili pewnie by go rozdeptała. ;:224 :;230
Arletko dziękuję. Hojeczki rzeczywiście pięknie się puszczają a następną pokarzę wam jeszcze sherpendii która też rośnie.
Anetko dziękuję. Warto popstrykać rosnącym roślinkom kilka fotek, umieścić je na forum i wtedy inni się z tobą cieszą i zapomina się o tych co marnieją i o tych, które straciliśmy. :wink:
Grażynkonie ma za co. Co mam to dam. Niech inni też mają. ;:196
Basiu dziękuję i cieszę się, że i u ciebie hojki się puszczają ;:138 ;:138 .Dziękuję za życzonka. Niedziela owszem była miła i udana.

Jak wrócę z pracy postaram się popstrykać fociaki, bo pogoda widzę że na to pozwoli. Dzień będzie pewnie dłuższy niż kilka wcześniejszych. Mam jeszcze kilka rosnących do pokazania. .
Ze strat najbardziej ubolewam nad hoją gracilis, bo nic nie dało się uratować i nad epipremnum pictum. Obydwie roślinki padły i nawet nie zdążyłam się ni i nacieszyć. Nawet mojemu M epi się podobało bo miało ciapate listki. :;230 Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś je zdobędę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12

Post »

Aniu wkleiłam grubosza :wit
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Aniu :wit

Po pierwsze cieszę się że już wydobrzałaś ;:196 po drugie , zimą nie da się uniknąć strat w naszych milusińskich , one pochodzą z tak różnych stref i nie sposób każdemu z osobna zapewnić odpowiedne warunki :( a szkoda . Po ente....i tak u Ciebie zimy nie widać , roślinki zdrowe zieloniutkie ;:138 a niektóre nawet śmiało wychylają noski .
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Aniu ;:196 nie smutaj się, wiosną skubnę siostrze kawałek graciliski dla Ciebie ;:108 epi niestety nie mam możliwości ;:185
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p

Post »

Moniko byłam widziałam. Rzeczywiście twój wygląda zupełnie inaczej niż mój. Ale drzewko z którego dostałam szczepkę też wyglądało jak twoje. Może chodzi o warunki uprawy. mój dostaje pić jak tylko ma sucho, stoi na podłodze obok okna. To tyle mogę ci powiedzieć o moim. A jeśli chcesz to mogę ci podesłać wiosną szczepkę swojego w celu sprawdzenia.
Elu witaj po długiej nieobecności. Ja wiem, że strat nie da się uniknąć. Tak to już jest w przyrodzie.
Arletko kochana ;:196 jak bym mogła to bym cię uściskała. Tylko nie wiem czy siostra nie będzie miała nic przeciwko. Jeśli mogę jej się czymś odwdzięczyć to bardzo chętnie. Daj tylko znać. Poprawiłaś mi humorek dzisiaj. Bo od wczoraj trochę mi go zabrakło.

Kochani przepraszam was bardzo, że nie wstawiłam wam zdjęć ale wczoraj przyjechała do mnie T i trudno by jej było wytłumaczyć, dlaczego biegam z aparatem po domu. Trudno jej było wytłumaczyć po co mi tyle kwiatków więc już o aparat nie chce mi się tłumaczyć. Także chwilowo musicie uzbroić się w cierpliwość. Przy nadarzającej się okazji cyknę parę fotek.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
sari
1000p
1000p
Od: 18 maja 2010, o 19:46

Post »

Aniu poczekamy cierpliwie ;:196 trzymaj się kochana ;:196
Pozdrawiam Beata

Moje doniczkowce Zapraszam Cz. 1, Cz. 2
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Wizyta T wszystko wyjaśnia Aniu :uszy
Pozdrawiam Cię serdecznie ;:196
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
ewelina8005
1000p
1000p
Od: 24 lip 2009, o 12:50

Post »

Witaj Aniu serdecznie ;:196
Piekne kwiaty,spora juz kolekcja.Chyba na kawę zajrzę :;230 i kwiaty obejrzę dokładnie
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Aniu myślałam o tym aby jej skubnąć jak nie będzie widziała :;230 ale dziś jej powiedziałam i ona sama powiedziała że jak najbardziej da kawałek dla Ciebie ;:108
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p

Post »

Witajcie kochani.
Nawet nie wiecie co się stało. Zgrałam sobie wczoraj zdjęcia na pen driva i miałam je dzisiaj w pracy wstawić w wątku, a tu się okazało, że się nie zgrały. To znaczy zgrać je zgrałam ale chyba z powrotem do komputera. :twisted: Wcale nie wiem jak ja to zrobiłam. Zła jestem sama na siebie, bo tak bardzo chciałam je wam pokazać. A tak to będziecie musieli poczekać jeszcze chwilkę. Ale tak to jest jak człowiek się śpieszy. ;:14 ;:125
Beatko dziękuję, jakoś się trzymam.
Elu ;:196
Arletko cieszę się, że nie oskubałaś siostry w tajemnicy ale ona sama chętnie się zgodziła.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
agapuszka_83_28
500p
500p
Od: 4 lis 2010, o 17:33

Post »

Obrazek
Na koniec zdjęcie mojego kącika. Roślinki celowo ciasno ustawione do zdjęcia. Normalnie maja dla siebie więcej miejsca.

Witaj Aniu możesz mi powiedzieć co to za roślina w prawym dolnym rogu ? bardzo mi się podoba czy to jakaś trzykrotka ?
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p

Post »

To jest reo pasiaste. A po lewej reo meksykańskie. Wiosna niedaleko więc mogę się podzielić jak będziesz chciała.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
agapuszka_83_28
500p
500p
Od: 4 lis 2010, o 17:33

Post »

:D tak oczywiście , bardzo bym chciała , a ty znajdz coś u mnie dla siebie , też się podzielę :wink:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”