Ewuś......Ty nie pokazuj staroci,tylko biegnij na działeczkę i wiosny szukaj...do mnie już puka.....już za płotem stoi...a ja nie mam bramy to weszła bez pytania... .
Witajcie
Niestety na działkach jeszcze bardzo ponuro . Prawdą jest , że kwiaty cebulowe zaczęły wystawiać swoje łepki z ziemi - przebiśniegi , krokusy , narcyzy i nawet widziałam wczoraj kilka tulipanów . Musimy jednak jeszcze chwilę poczekać , aż zakwitną . W takim razie zostawię dla rozweselenia taki kwiatek .
Ale wielgachny kwiat - hodowla tych cebyl to moja porażka - nigdy mi nie chciały ponownie zakwitnąć
Wcale się nie dziwię, że nie możesz się doczekac widoku TAKICH ślicznych sasanek . Ewuś - te Twoje frywolitki to mistrzostwo świata... ja tak nie umiem...i podziwiam jeszcze bardziej...
Ewcia ,piękny hipek .Ja na początku stycznia posadziłam 5 cebulek .już wiem ,że 4 zakwitną ,jeden nawet podwójnie
frywolitkową zawieszkę w tle też zauważyłam
Agnieszko to wszystko przez tych złomiarzy . My w tym roku wykręciliśmy krany . Fakt u kilku sąsiadów w połowie stycznia włamali do altanek . Nas jakoś oszczędzili , ale jaki stan był dzisiaj nie wiem - przez kilka dni nie było nas na działce . Może jutro jak nie będzie padać przejdę się na spacer .