Goska- u mnie, dziś naprawdę pachniało wiosną. Zorganizowałam psi spacerek i...było cudnie, wiosennie...
Joane- hihi...kobiety czują intuicyjnie nachodząćą wiosnę, podobno
Dlatego wszystkie wzięłyśmy się za przesadzanie...Dziś, u mnie, też było przesadzanie i... 5 doniczek już wykorzystane.
Merghen/Małgosiu- dużo

tej zimy było u mnie. Porównując ten i tamten rok, to zima była calkiem słoneczna. To dobrze dla nas i naszych podopiecznych...
Mala_Mi- byłam i widziałam

A dziś coś Dzieliłaś albo Przesadzałaś, bo ja... tak.
Grażynko- właśnie dlatego kupiłam te doniczki. Są bardzo podobne do glinianych, które mam. A że lubię estetykę, nawet doniczki muszę mieć "takie same". To, je wzięłam...prawie hurtowo, zostało może 5 sztuk w sklepie. Bo to tamtegoroczna dostawa, tegorocznej jeszcze nie było. I ceny tamtegoroczne
Zabka_Monis- myślę, że i Ty Masz podobny "arsenał" storczykowy, tylko go nie Pokazałaś ;)
Doniczki, ładne i tanie. Najmniejsze bodajże 1,20zł - sztuka. Największe - około 2,50/szt ;)
Leszku- cieszę się, że tu Zaglądasz. A doniczki hmm...częściowo już wykorzystane
Kinga- trzeba korzystać z okazji i kupować doniczki, póki są. Wykorzystałam je do posadzenia kolejnych nowości. O tym za chwilkę...
Maziuke- teraz zaczął się sezon przesadzania, czyli wiosna. Katlejki już poczuły wiosnę i rosną. Dziś zauwazyłam, że niektóre dendrobia nobile mają "cosie" na dojrzałych psb. Może będa kwiatki albo...keiki
Venus- dziękuję w imieniu storczyków.
Niestety straty zawsze będą. Zimowe są największe.
Henryku- jak tylko wstawię fotki, pobiegnę do Ciebie, obiecuję
Darku- serdeczne dzięki ;) Nie Uwierzysz, ale fotka jest zrobiona około godziny 8 rano, a okno mam...zachodnie

naprzeciw jest blok, w którego oknach słońce o poranku pięknie się odbija i "świeci" po zachodniej stronie
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny. Dla Was
Za moment będzie relacja z kolejnych nowości i...fotki