Witam!Penelopa pisze:50/50 mnie podbudowało, może mi jednak coś z zamówionych zakwitnie![]()
Chociaz biorąc pod uwagę, że Schoppinger Anfang po zakwitnięciu wygląda jak Stella to ja raczej na "te drugie pół" trafiałam![]()
Wnioski wyciagnęłam, w totka nie mam co grać, bo jak widac w grach losowych szczęście mi nie sprzyja i w tym roku cierpliwie czekam na listę nadwyżkową forumowiczów![]()
Kusi mnie cena kapersów, ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, ze za rok będę i tak drugi raz to samo zamawiać, to mi się odechciewa i chyba wolę od razu dołozyć do pewniaka. Na razie jeszcze mam w zapasie ogródek mamy i teściowej i ewentualne nadwyżki w postaci 5-ej stelli mogę im upchnąć. Ale to do czasu.
poza tym wyobraźmy sobie lato, chodząca po ogrodzie rodzina i te pytania:
- co to ?
- siewka Ismeny
- a to ?
- siewka Ismeny
- a to ?
siewka Ismeny...
nawet po 3 piwach będę pamiętać co u mnie rośnieWystarczy zapamiętać, ze na lewo od ismeny, a na prawo od Em
Życie można zawsze urozmaicić, zaprasza się znajomych na grilla i robi się chrzciny każdej sadzonki co weekend , nadajesz ich imiona, masz przyjemne i pożyteczne. Znajomi będą dumni ,że ich dowartościowałaś nadając ich imię. Wspaniała sprawa, mój znajomy tak robi.
Pozdrawiam
Ismena