Ogród Bożeny

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Re: Ogród Bożeny

Post »

Rozumiem, że na działce nie ma żadnych zabudowań, ale może planujecie w przyszlości wybudować jakiś dom - domek -altanę? Może warto wziąć pod uwagę taki plan i usytuować tak szklarnię, żeby nie była na pierwszym planie widoczna? Może obsadzić ją jakimiś krzewami?
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

NIezły kawał działki, dużo, dużo pracy przed Tobą, ale bardzo fajnej pracy i możesz sobie bez ograniczeń robić listy chciejstw. Masz już takową?
Szkoda, ze nie zaorałaś sobie na jesień terenu pod warzywniak, trzymam kciuki za udany rok.
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
Awatar użytkownika
bozena333
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 21 sie 2009, o 18:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj będzie sporo pracy, niestety mój M tak długo zbierał się do orki aż spadł śnieg :evil: dziś robiłam liste nasion , wyszło mi jakieś 3 strony :D będzie duuużo pracy ale i tak nie moge się doczekać wiosny ;:65
Awatar użytkownika
bozena333
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Post »

Iza mam w planach altanke ale działka będzie miała przeznaczenie głównie użytkowe więc altanka na samym końcu .
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bożenko, nie przejmuj się, ja tak zbierałam się do robienia kopczyków świeżo posadzonym rarytasom i różom...
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
Awatar użytkownika
bozena333
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Post »

Witam po tak długiej przerwie,ale jakoś nie miałam weny do pisania.Cały czs czytam forum i zbieram cenne informacje . W 2011 roku udało mi sie wkońcu posadzić warzywka i nawet mój M zrobił tunel na pomidorki.Byłam tak zajęta że nawet nie zdażyłam zrobic zdjeć-praca ,działka i tak na okrągło , ale warzywka miałam przepiekne również Dzięki temu forum, moja mama śmiała się ze mnie że sadze warzywa po miastowemu z kartką w ręce ,ale sie opłaciło potem przyznała że ona nigdy nie miała takich ładnych warzyw. Teraz W tunelu rośnie sobie już sałata ,rzodkiewka i koperek i nie moge doczekać się nowego sezonu , tym razem na pewno zrobie zdjęcia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”