Ogród Bożeny
Re: Ogród Bożeny
Rozumiem, że na działce nie ma żadnych zabudowań, ale może planujecie w przyszlości wybudować jakiś dom - domek -altanę? Może warto wziąć pod uwagę taki plan i usytuować tak szklarnię, żeby nie była na pierwszym planie widoczna? Może obsadzić ją jakimiś krzewami?
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
NIezły kawał działki, dużo, dużo pracy przed Tobą, ale bardzo fajnej pracy i możesz sobie bez ograniczeń robić listy chciejstw. Masz już takową?
Szkoda, ze nie zaorałaś sobie na jesień terenu pod warzywniak, trzymam kciuki za udany rok.
Szkoda, ze nie zaorałaś sobie na jesień terenu pod warzywniak, trzymam kciuki za udany rok.
- bozena333
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 21 sie 2009, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj będzie sporo pracy, niestety mój M tak długo zbierał się do orki aż spadł śnieg
dziś robiłam liste nasion , wyszło mi jakieś 3 strony
będzie duuużo pracy ale i tak nie moge się doczekać wiosny 

- bozena333
- 20p - Rozkręcam się...
Iza mam w planach altanke ale działka będzie miała przeznaczenie głównie użytkowe więc altanka na samym końcu .
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko, nie przejmuj się, ja tak zbierałam się do robienia kopczyków świeżo posadzonym rarytasom i różom...
- bozena333
- 20p - Rozkręcam się...
Witam po tak długiej przerwie,ale jakoś nie miałam weny do pisania.Cały czs czytam forum i zbieram cenne informacje . W 2011 roku udało mi sie wkońcu posadzić warzywka i nawet mój M zrobił tunel na pomidorki.Byłam tak zajęta że nawet nie zdażyłam zrobic zdjeć-praca ,działka i tak na okrągło , ale warzywka miałam przepiekne również Dzięki temu forum, moja mama śmiała się ze mnie że sadze warzywa po miastowemu z kartką w ręce ,ale sie opłaciło potem przyznała że ona nigdy nie miała takich ładnych warzyw. Teraz W tunelu rośnie sobie już sałata ,rzodkiewka i koperek i nie moge doczekać się nowego sezonu , tym razem na pewno zrobie zdjęcia.