Moje storczyki - agasta
A tam, od razu sokole...agasta pisze:
Gratuluję sokolego oka i dziękuję za spostrzeżenie pomyłki

Przy okazji powiem, że zawsze niecierpliwie czekam na wieści z Twoich parapetów ( i innych zakątków domku

Pozdrawiam,
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Myszko, tego fioletowego tak opisali na doniczce, a że na dendrobium się nie znałam, to mi to "przez palce przeleciało". Ale jak zaczełam szukać w necie o warunkach hodowli, to doszłam do tego, że podali złą nazwę.
A tym razem przekreciłam nazwę chyba dlatego, że podczas pisania postu byłam wciąż pod wrażeniem mojego białego falusia i emocji, związanych z nauką jazdy na cross motorze
A tym razem przekreciłam nazwę chyba dlatego, że podczas pisania postu byłam wciąż pod wrażeniem mojego białego falusia i emocji, związanych z nauką jazdy na cross motorze

Agasto - :P
Noooooooooo ,już masz prawie świątecznie-
to białe nowe dendrobium bardzo lubię , nie tylko ze względu na piękny kształt kwiatów
ale z uwagi na bardzo przyjemny ,subtelny zapach świeżych kwiatów.
Gratuluję nabytków ,jak zawsze cieszy mnie ich widok
co poradzę ,ze tak to trwa u mnie ....nieustająco
.
pozdrawiam JOVANKA
Noooooooooo ,już masz prawie świątecznie-
to białe nowe dendrobium bardzo lubię , nie tylko ze względu na piękny kształt kwiatów
ale z uwagi na bardzo przyjemny ,subtelny zapach świeżych kwiatów.
Gratuluję nabytków ,jak zawsze cieszy mnie ich widok
co poradzę ,ze tak to trwa u mnie ....nieustająco

pozdrawiam JOVANKA
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agatko, zwiedziłam Twoje storczykowo, pozachwycałam się ślicznymi kwiatami i doszłam do wniosku, że jeśli dla moich storczyków, zwiedzanie "Waszych parapetów" może być korzystne to dla mojego portfela, z pewnością nie!
Z jednej strony, podziwianie tych pięknych kwiatów mobilizuje mnie do troskliwego zajmowania się moimi ale z drugiej, z kazdym kolejnym storczykiem, niebezpiecznie rośnie moja żądza posiadania...
Sliczne masz okazy! 

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale cuda
Naprawdę przepiękne , zwłaszcza ta cambria (o ile sie nie myle
), ale oncidium też wspaniałe 

Naprawdę przepiękne , zwłaszcza ta cambria (o ile sie nie myle

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Mogłabym Wam jeszcze kilka zdjęć strauszków pokazać, ale po co skoro mam nowe
TAK TAK TAK!
Kupiłam dziś dwa falki, z przeznaczeniem na kompozycję. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Oto moje 2 nowości
seledynowy ciapek

Dtugi jest bardzo ciekawy. Przednie duże płatki są białe, tylnie są kremowe z żyłeczkami. No i ta piękniutka, różowa warżka!

Teraz się tak właśnie zastanawiam, i nie wiem czemu, ale prawie każdy mój storczyk ma w sobie różówy lub fioletowy element. Nigdy nie przepadałam ze tymi kolorami, ale jak widać pociągają mnie one w storczykach

TAK TAK TAK!
Kupiłam dziś dwa falki, z przeznaczeniem na kompozycję. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Oto moje 2 nowości
seledynowy ciapek

Dtugi jest bardzo ciekawy. Przednie duże płatki są białe, tylnie są kremowe z żyłeczkami. No i ta piękniutka, różowa warżka!

Teraz się tak właśnie zastanawiam, i nie wiem czemu, ale prawie każdy mój storczyk ma w sobie różówy lub fioletowy element. Nigdy nie przepadałam ze tymi kolorami, ale jak widać pociągają mnie one w storczykach

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aaaaaale cuda
ja poluję własnie na takiego seledynowego lub białego "ciapka"
ten drugi rzeczywiście bardzo ciekawy, nie widziałam nigdy takiego okazu
Gratuluję udanego zakupu :P

ten drugi rzeczywiście bardzo ciekawy, nie widziałam nigdy takiego okazu

Gratuluję udanego zakupu :P
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki