Dziś znów było ciepło chociaż

nie było widac . Na ogródek dziś nie zaglądałam czasu brakło
KRYSIU na razie oprócz tych paru kiełkow nic nie widać ,gdyż większość ogródka jeszcze pod śniegiem .
ANIU u Ciebie też na pewno coś wyłazi spod śniegu tylko musisz poszukać
IWONKO mój cuchnący miał tyle pąków ,ale wczoraj zauważyłam ,że parę pąków jest podłamanych . na pewno nic z nich nie będzie . Korsykański jeszcze całkowicie pod śniegiem Niger również
GRAŻYNKO nie mam inspektu . Na moim małym kawałku nie da rady mieć wszystkiego . Jeszcze nic nie siałam oprócz datury dwubarwnej i wczoraj posiałam w domu Physalisa . Ciekawe czy coś z niego bedzie
GOSIA u Ciebie tez na pewno jest optymistycznie ,ale masz rację ,że ładniejszy był ten krajobraz przykryty śniegiem . Dziś jak zobaczyłam ten brud na poboczach ,czy chodnikach to aż się pragnie tej swiezej pokrywy śniegowej . Niechby jeszcze na jakiś czas to zakryła
OLU kreciki fajne tylko w bajkach chociaz takie pożyteczne te zwierzatka . Lepiej niech sobie robią kretowiska na plantach czy łakach tam ich nikt nie tempi . Dobrze ,że ich u mnie nie ma
TOSIU dziś pokazywałaś ,że u Ciebie jeszcze gruba pokrywa śniegowa u mnie tyle śniegu nie zalega .
IRENKO u Ciebie na pewno rónież już widać oznaki wiosny . Abigail ,albo Secret ,albo Duet to jedna i ta sama róża . Fakt ,ze jest śliczna ,ale w ubiegłym sezonie bardzo mi chorowała
DANUSIU ,wiec masz sie z czego cieszyć byleby tylko mróz ich nie zmarnował
GRAZYNKO pare nosków jeszcze nie świadczy o szybkim nadejściu wiosny

chociaż mogłaby w tym roku przyjjjjść szybciej niż w ubiegłym
BASIU a co będzie jak mi nie wyjdzie już miałam takich przypadków krocie . Poszukam tych nasion może gdzieś się je dostanie . Wczoraj powiedziałam również bratu ,gdyby je widział . Co to 3-6 nasionek to malutko ,żeby dzielić sadzonki . na razie nie ma co wysiewać . U mnie zagniżdziły sie ziemiórki

w domu i co chwilę mnie zaczepiają ,,,,,,,ale marnie giną