Dzięki Gabi.Bardzo lubię bordowy kolor w ogrodzie.Gabriela pisze:Aniu, Dorota ma rację ten kwiat to goryczka wiosenna, a żurawka ma taki kolor. Mam jeszcze białą i ciemniejszą od tej ze zdjęcia.
Myślałam,że ta odmiana żurawki jest tylko różowa.
Dzięki Gabi.Bardzo lubię bordowy kolor w ogrodzie.Gabriela pisze:Aniu, Dorota ma rację ten kwiat to goryczka wiosenna, a żurawka ma taki kolor. Mam jeszcze białą i ciemniejszą od tej ze zdjęcia.
korzo_m pisze:Gabrysiu nie tylko masz rękę do ogródka , ale również talent fotografa, czemu tak długo się ukrywałaś. Masz tyle piękności nam do pokazania. Rabaty zmyślnie wykonane ,bardzo podobają mi się ich nieregularne kształty i wszędzie chodzisz po chodniczkach- tylko pozazdrościć.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gagawi pisze:Piękna, zadbana działeczka. Urzekł mnie bujnie kwitnący powojnik - ile szt. powojnika należy posadzić przy pergoli, aby ją tak bujnie zarósł?
Widziałam ślady Yeti na trawniku ?
Gabriela pisze:gagawi pisze:Piękna, zadbana działeczka. Urzekł mnie bujnie kwitnący powojnik - ile szt. powojnika należy posadzić przy pergoli, aby ją tak bujnie zarósł?
Widziałam ślady Yeti na trawniku ?
Grażyno te ślady "Yeti"to nasz wytwór tzn. mój i męża. Podpatrzyłam w Niemczech. Trochę się napracowaliśmy ale satysfakcja była.
Przy mojej pergoli rosło pięć powojników,a rosło bo przesadziłam w inne miejsca.