Nooo, warto się pochwalić, pokazać!
Vanda przepiękna, naprawdę. I znacznie bardziej okazała na żywo niż na zdjęciu. Wiem, bo też kiedyś miałem.
Pięknie się dzień rozpoczął.
Miłego weekendu życzę.
arlet3 pisze:
Tak oto świątecznie kwitnie mi kliwia
Arletko w pierwszej chwili myślałam, że faktycznie zakwitła Ci kliwia, nawet kolor kwiatów zgadza się moja kwitła w październiku, więc wszystko jest możliwe Kwitnienia fiołków zazdroszczę, bo moje albo w stanie spoczynku, albo próbują zakwitnąć. Niestety pączki im zamierają prezent od siostry dany z serca, więc dbaj o to cudo, aby jak najdłużej cieszyło Twoje i nasze oczy
Arletko storczyki może i nie są z mojej bajki, ale ta Twoja śliczna vanda i jej kwiatuszki w moim ukochanym kolorze blu
to prawdziwe cudeńko, którego widok cieszy również moje
zobacz, ja mam bardzo podobnego. moze na fotkach nie widać nieieskiego ale jest łudząco podobny do twojego. Zastanawiam się czy ja kiedyś nie dostałam od ciebie listeczka? : )
Mój na razie miał tylko jednego kwiatuszka, i choć na fotce nie widac to też był lekk falbankowaty : )
Cześć Arletko. Wszystkiego naj naj z okazji imieninek , prezencik od siostry po prostu rewelka
super że rosiczką tak świetnie się zajęłaś, podrosła sporo, moja już dawno poszła w zapomnienie.