Ogrodowe marzenia
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogrodowe marzenia
Witaj ZYTKO, jak już rozgrzana jesteś z pomocnikami , to byś przy okazji odśnieżyło u mnie drogę do Nokłów, to niedużo, tak ze trzysta metrów bieżących, ja już stary i nie mam siły.
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To nie odśnieżanie, tylko przekopywanie się na świat 

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
No nie mogę
nasza p.prezes z szuflą 

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aga przecież przykład idzie z góry , ktoś kompetentny powinien nam maluczkim pokazać jak to trzeba robić a prezes to nie lada autorytet.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Zytuś prezent od gwiazdki świetny, musi być pyszna kawka z niego
A co do ciasteczek, to faktycznie chyba takie, są pyszne

A co do ciasteczek, to faktycznie chyba takie, są pyszne

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Też wielkie oczy zrobiłam widząc taką masę śniegu
I jak widzę propozycję Tadeusza to sobie myślę że fach już masz w ręku

I jak widzę propozycję Tadeusza to sobie myślę że fach już masz w ręku

No pięknie z obitą .... jjeszcze zasuwać.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ ZYTO
No żyjesz jakby w innej Polsce. Tyle u Ciebie śniegu, że trudno się poruszać.
Dobrze, że trafili Ci pomocnicy to jakoś przebijecie się przez te zaspy.
No żyjesz jakby w innej Polsce. Tyle u Ciebie śniegu, że trudno się poruszać.
Dobrze, że trafili Ci pomocnicy to jakoś przebijecie się przez te zaspy.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Witaj Zytko.
Przy odśnieżaniu także uroczo wyglądasz. Ogromne hałdy śniegu, ale na mojej działce jest podobnie, tylko drzewa widać.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Przy odśnieżaniu także uroczo wyglądasz. Ogromne hałdy śniegu, ale na mojej działce jest podobnie, tylko drzewa widać.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Zytko,u mnie też dużo śniegu,ale takiego sypkiego,a u ciebie zbite bryły,ale się napracowałaś 

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Witam Miłych Gości
Jadziuś Witaj Ten śnieg czekał na nasze łapki, odśnieżarki i taczki bo pług by sobie już nie poradził
w takich warunkach... a my tak
Misiu Miło Ciebie znowu widzieć, powoli zdrowie powraca i siedzenie już mniej boli.
Buziaczki w Nowym Roku zostawiam.
Tadeusz Witaj jest mi niezmiernie miło Gościć Ciebie w moich progach.
Zdrowie powraca do normy. Od poniedziałku jestem sama w domu, bliskich sąsiadów jak Wiesz nie posiadam... po przeciwnej stronie szosy dwa pustostany straszą krzakami...a ja w obawie przed tym co ma wielkie oczy, aby nie trząść portkami - chętnie zajmę się Twoim 300 m bieżącym... śniegiem
Jaguś Witaj masz rację -to przekopywanie się na świat tak że aż koszule były przez dwa dni mokre a było nas więcej bo mąż Stażystki też pomagał, tylko Go nie uwidoczniłam na zdjęciu.
Aguś Witaj ja na dwie ręce i dwiema szuflami
przekopywałam tunel.
Miło mi...
Jolu
...no tak zapomniałam o pomiarach...hi,hi,hi przypomnij kto nas mierzył bo z moja głową coś już nie tak
Na poważnie to dobrze że na spotkaniu siadłyśmy blisko siebie bo Tych właśnie z mojej prawicy i lewicy najbardziej zapamiętałam.
Witaj Aguś Kawusia z nowego Espresso pyszna, można ja w nim przyrządzać na wiele sposobów i dwie jednocześnie. Problem w tym że te nowe wypasione modele są bardziej skomplikowane budową: wymagają częstego od kamienianina (już po świętach od kamieniałam) i wody filtrowanej, stary prosty na jedną filiżankę - bezproblemowy.
Mariolu Witaj Propozycja Tadeusza jest nie do odrzucenia. Dogadam się tylko odnośnie wynagrodzenia... i
w drogę...
Uleńko kochana miło Ciebie wspominam i czekam kolejnego spotkania.
Przyznam Ci się w sekrecie że ogonek już prawie w normie, jutro ks po Kolędzie goszczę u mnie co roku jest zakończenie i obiado-kolacja serwowana.
Witaj Krysiu Zaspy pokonane. Najzabawniejsza w odśnieżaniu była 5 letnia Oliwka wdzięczna za prezent Mikołajkowy (wózek z lalką) przybiega często do nas służyć pomocą.
Tajko Witaj Jesteśmy Obie zasypane, inaczej powiadasz?
Masz komfortową sytuację że odcisków od szufli nie posiadasz takich jak ja...hi,hi,hi...bo drugi wariant to miasto.
Tajeczko proszę się przedstawić pani prezes po imieniu...hi,hi - bo mam na Liście Obecności ze spotkania Formowiczów w Zajeździe za Lublinem taki wpis sporządzony przez moją Sekretarkę: Tajka - Lublin ...
a czego ja nie poszłam w drugi koniec stołu na spytki...to sama już nie wiem.
Kasieńko Dziękuję za regularne odwiedziny - Witaj
Dzisiaj już świętowałam. Byłam też na corocznych Jasełkach.
Podszykowałam jedzonko na jutrzejszą Wizytę Duszpasterską.
Dobrej Nocy życzę Odwiedzającym mój Wątek.
Gość w stołówce

i Nero wyjący jak jego Pan wyjeżdża z domu

Jadziuś Witaj Ten śnieg czekał na nasze łapki, odśnieżarki i taczki bo pług by sobie już nie poradził
w takich warunkach... a my tak

Misiu Miło Ciebie znowu widzieć, powoli zdrowie powraca i siedzenie już mniej boli.
Buziaczki w Nowym Roku zostawiam.

Tadeusz Witaj jest mi niezmiernie miło Gościć Ciebie w moich progach.
Zdrowie powraca do normy. Od poniedziałku jestem sama w domu, bliskich sąsiadów jak Wiesz nie posiadam... po przeciwnej stronie szosy dwa pustostany straszą krzakami...a ja w obawie przed tym co ma wielkie oczy, aby nie trząść portkami - chętnie zajmę się Twoim 300 m bieżącym... śniegiem

Jaguś Witaj masz rację -to przekopywanie się na świat tak że aż koszule były przez dwa dni mokre a było nas więcej bo mąż Stażystki też pomagał, tylko Go nie uwidoczniłam na zdjęciu.
Aguś Witaj ja na dwie ręce i dwiema szuflami

Miło mi...

Jolu

Witaj Aguś Kawusia z nowego Espresso pyszna, można ja w nim przyrządzać na wiele sposobów i dwie jednocześnie. Problem w tym że te nowe wypasione modele są bardziej skomplikowane budową: wymagają częstego od kamienianina (już po świętach od kamieniałam) i wody filtrowanej, stary prosty na jedną filiżankę - bezproblemowy.
Mariolu Witaj Propozycja Tadeusza jest nie do odrzucenia. Dogadam się tylko odnośnie wynagrodzenia... i

Uleńko kochana miło Ciebie wspominam i czekam kolejnego spotkania.

Przyznam Ci się w sekrecie że ogonek już prawie w normie, jutro ks po Kolędzie goszczę u mnie co roku jest zakończenie i obiado-kolacja serwowana.
Witaj Krysiu Zaspy pokonane. Najzabawniejsza w odśnieżaniu była 5 letnia Oliwka wdzięczna za prezent Mikołajkowy (wózek z lalką) przybiega często do nas służyć pomocą.

Tajko Witaj Jesteśmy Obie zasypane, inaczej powiadasz?

Tajeczko proszę się przedstawić pani prezes po imieniu...hi,hi - bo mam na Liście Obecności ze spotkania Formowiczów w Zajeździe za Lublinem taki wpis sporządzony przez moją Sekretarkę: Tajka - Lublin ...

Kasieńko Dziękuję za regularne odwiedziny - Witaj

Dzisiaj już świętowałam. Byłam też na corocznych Jasełkach.
Podszykowałam jedzonko na jutrzejszą Wizytę Duszpasterską.
Dobrej Nocy życzę Odwiedzającym mój Wątek.
Gość w stołówce

i Nero wyjący jak jego Pan wyjeżdża z domu

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Zyto obita witaj!Mam nadzieję,że ogon o.k. i dochodzisz do siebie po wywrotce w gumofilcach.Swoją drogą tu tyle śniegu nie ma,więcej się wytopiło jak nowego napadało.Gdyby było trzeba z pospolitym ruszeniem ku Nokłom ruszyć-daj znać!
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Ewuniu Witaj w moich progach...
Proponuję taki niespodziewany najazd na drogę do Nokły Tadeusza po Niedzieli jak mój M. wyjedzie.
Zapasowe gumowe lakiereczki dla Ciebie mam już. To będzie taka niespodzianka odśnieżająca.
Zosieńka z Tadeuszem zostanie kompletnie zaskoczona a my zyskamy na tej operacji nie po groszu od 1 tony białego puchy tylko chociaż po 2.
Jak drogę sobie do N.... uporządkujemy to w samych Nokły dla nas Raj... taaakie ciepełko pachnące wiosną...kwitnące Rododendrony,grządki pięknie powschodziły, Lilie zbierające się w pąki kwiatowe,
piękne: kiścień, kielichowiec i hebe - których nie mam, cyprysiki i jałowce.Przy nalewce Zosieńki miną wszystkie dolegliwości.
Jesteśmy umówione
Z dzisiejszego Obserwatorium ...Czy to Gil, czy Sójka? - oberwał kawał słoniny z haka - pojadł na gałęzi a resztę zabrał i poniósł gdzieś...

proszę jak chwyta słoninkę...

Proponuję taki niespodziewany najazd na drogę do Nokły Tadeusza po Niedzieli jak mój M. wyjedzie.
Zapasowe gumowe lakiereczki dla Ciebie mam już. To będzie taka niespodzianka odśnieżająca.
Zosieńka z Tadeuszem zostanie kompletnie zaskoczona a my zyskamy na tej operacji nie po groszu od 1 tony białego puchy tylko chociaż po 2.
Jak drogę sobie do N.... uporządkujemy to w samych Nokły dla nas Raj... taaakie ciepełko pachnące wiosną...kwitnące Rododendrony,grządki pięknie powschodziły, Lilie zbierające się w pąki kwiatowe,
piękne: kiścień, kielichowiec i hebe - których nie mam, cyprysiki i jałowce.Przy nalewce Zosieńki miną wszystkie dolegliwości.
Jesteśmy umówione

Z dzisiejszego Obserwatorium ...Czy to Gil, czy Sójka? - oberwał kawał słoniny z haka - pojadł na gałęzi a resztę zabrał i poniósł gdzieś...

proszę jak chwyta słoninkę...

Piękne ptaszysko:) Chciałabym by kiedyś taki mój balkon odwiedził.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34

Piękne ornitologiczne fotki