rozbawiłeś mnie do łez już wiem jak wykorzystać męża buty
 rozbawiłeś mnie do łez już wiem jak wykorzystać męża buty 
Asiula zainspirowałaś mnie tymi donicami na wiosnę wsadzę sobie ziółka

Harwi
 od lat mi się podobają okienniczki i okazuje się, że z niczego można zrbić coś. Muszę pokazać  "M" tylko będzie musiało nabyć  "mocy urzędowej"
 od lat mi się podobają okienniczki i okazuje się, że z niczego można zrbić coś. Muszę pokazać  "M" tylko będzie musiało nabyć  "mocy urzędowej"  .Proszę napisz coś więcej o tej wypalarce do drewna jaki jest koszt jej, gdzie można zakupić i te okucia są drogie?
 .Proszę napisz coś więcej o tej wypalarce do drewna jaki jest koszt jej, gdzie można zakupić i te okucia są drogie?Bardzo wszystkim dziękuje super wątek

Na alegro do 100 coś zapewne można wybrać. Okucia kupione  castoramie po ile też już nie pamiętam więc za drogie nie mogły być hehe. Więc chyba za dużo nie pomogłam
  Na alegro do 100 coś zapewne można wybrać. Okucia kupione  castoramie po ile też już nie pamiętam więc za drogie nie mogły być hehe. Więc chyba za dużo nie pomogłam  
 Opalarka się znalazła w domu, pomału wkręciłam mojego mężusia i wszystko na dobrej drodze
  Opalarka się znalazła w domu, pomału wkręciłam mojego mężusia i wszystko na dobrej drodze 

plastikowy płotek i postaram się aby był mało widoczny.
 plastikowy płotek i postaram się aby był mało widoczny.