Storczyki Katarzynki
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki Katarzynki
No proszę jaki cudny widok,
ciekawe dlaczego moje na oczkach zawsze spią ?

- myrtille1986
- 1000p
- Od: 23 mar 2010, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasia i znów piękności
pokazujesz!Uwielbiam jak storczyki puszczają gałązki z oczek!!

Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Marysiuco do kotów nie namawiam ,u mnie też było pod górkę z wyrażeniem zgody(zawsze mieliśmy jakiegoś pieska) a teraz kto je najbardziej kocha
no jak myślisz? ten którego musiałam długo urabiać
No niema nudy, cały czas coś, a to keika co nierośnie miesiącami,a to pędzik się pcha na świat w takim miejscu że chyba nie da rady i takie tam.Wiesz ale ja lubię oglądać jak forumowicze wstawiają zdjęcia z takimi ciekawostkami przyrodniczymi
Justynkoszykują ,szykują ale kiedy wystartują?Tygrysek już się tak szykuje od kąt go mam będzie jakieś 7 miesięcy
Celinko u mnie się budzą bo chyba się dowiedziały że jak przekwitają a nic się nie dzieje to ja obcinam pędy przy samym liściu .Więc chyba to to
Jagódko na razie zaczątki a czy z nich piękności wyrosną poczekamy, zobaczymy
Wiecie dzisiaj byłam w kilku sklepach z myślą że może zrobię sobie prezent na nowy rok ,oczywiście storczykowy
Powiem że jestem w szoku w Łodzi niema storczyków ,wymiotło .I PO PREZENCIE
czyżby do wiosny przyjdzie mi czekać ,eeeeeeee nie zaraz walentynki , więc pewnie za niedługo będą nowe dostawy i może wreszcie trafię na moją wymarzoną krówkę 

No niema nudy, cały czas coś, a to keika co nierośnie miesiącami,a to pędzik się pcha na świat w takim miejscu że chyba nie da rady i takie tam.Wiesz ale ja lubię oglądać jak forumowicze wstawiają zdjęcia z takimi ciekawostkami przyrodniczymi

Justynkoszykują ,szykują ale kiedy wystartują?Tygrysek już się tak szykuje od kąt go mam będzie jakieś 7 miesięcy

Celinko u mnie się budzą bo chyba się dowiedziały że jak przekwitają a nic się nie dzieje to ja obcinam pędy przy samym liściu .Więc chyba to to

Jagódko na razie zaczątki a czy z nich piękności wyrosną poczekamy, zobaczymy

Wiecie dzisiaj byłam w kilku sklepach z myślą że może zrobię sobie prezent na nowy rok ,oczywiście storczykowy

-
- 1000p
Teraz w OBI robią porządki i sprzątają po świętach więc przeceniają to co mogą - tak jest przynajmnie u mnie....
A Twój MM cudo
Ja takiego nie mam 
A Twój MM cudo

-
- 1000p
Jak tak mówisz tym bardziej się jutro tam wybiorę .
M.M. najbliższa wystawa i już może być Twój no chyba że z OG. sklep internetowy, ale ja mam małe ale niema jak się samemu obejrzy co się kupuje bo różnie bywa.
M.M. najbliższa wystawa i już może być Twój no chyba że z OG. sklep internetowy, ale ja mam małe ale niema jak się samemu obejrzy co się kupuje bo różnie bywa.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Kasiu znów śliczne fotki MM
u nas w Obi jakoś niechętni do przeceniania
a w LM w Żorach to ani jednego storczyka nie było 

-
- 1000p
Arletko u mnie w L.M. były dosłownie ze 4szt. w Castoramie ani jednego .Dzisiaj byłam w OBI były sabotki ale takie jak już mam i w normalnej cenie .Więc nic nie kupiłam .
Wczoraj jeszcze w Tesco były piękne cambrie, ale ta którą mam na razie nic u niej nie słychać, więc nie kupuję następnych bo nie wiem czy miałyby u mnie dobre warunki.
Arletko i u Ciebie jest sklep którego niema u mnie i trochę Ci go zazdroszczą bo jak oglądam storczyki jakie tam kupujecie to mi szczęka czasami opada.
Wczoraj jeszcze w Tesco były piękne cambrie, ale ta którą mam na razie nic u niej nie słychać, więc nie kupuję następnych bo nie wiem czy miałyby u mnie dobre warunki.
Arletko i u Ciebie jest sklep którego niema u mnie i trochę Ci go zazdroszczą bo jak oglądam storczyki jakie tam kupujecie to mi szczęka czasami opada.
- Wioleta
- Od: 20 lis 2007, o 18:17
Kasiu, podpisuję się pod słowami Leszka: Na MM mogę gapić się godzinami 

-
- 1000p
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Kasiu chcesz mnie przyprawić o zawał serca, aż
na jego widok, piękny. Uwielbiam te piegi. Wszędzie gdzie zaglądam to MM , a na moim pędy przestały rosnąć
, Gratuluję kwitnienia 

- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Kocham MM
Twój jest przepiekny
na moim został już tylko jeden kwiatuszek 

Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
-
- 1000p
Asiu Haim poradziłam mi żebym M.M. traktowała troszkę inaczej czyli częściej podlewała bo one nie lubią jak przesycha im podłoże i ja jeszcze codziennie go zraszam .Może to to ,więcej pić
Agatko a jak długo u Ciebie kwitł Twój M.M. ?

Agatko a jak długo u Ciebie kwitł Twój M.M. ?
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Kasiu a zraszasz liście czy podłoże?