Witaj Lucynko też czekam wiosny jak zbawienia już mam dość zimy a tu coraz więcej śniegu pada i nie ma zamiaru przestać ,ale może Nowy Rok coś innego przyniesie mam nadzieję i czekam ,dobrze że na forum panuje optymizm Święta piękny czas ale niestety tylko obżarstwo i lenistwo dobrze że Ciebie humor nie opuszcza oby tak zawsze pozdrawiam Cię Lucynko
Stasiu dobry humor to podstawa,a wiosna przyjdzie szybko Dosiu tylko uważaj,żebyś się nie rozchorowała kochana
Dziękuje wam za odwiedzinki i miłe słowa
Milutka Lucynko, życzę Tobie dobrego i zdrowego Nowego Roku! Aby był lepszy od minionego a gorszy od przyszłego.
Teraz czekamy na wiosnę. Słyszałam że jest coraz bliżej nas... właśnie idzie...
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Dziewczyny dziękuję za wizytę i za cudne życzenia Ja też czytałam,że w tym roku wiosna będzie szybko Teraz to już z górki najgorsze za nami Ewo nie ma za co dziękować kochana
Kasiu cieszę się bardzo,że do mnie zajrzałaś i dziękuję ci za życzenia Mam nadzieję,że mieszka ci się dobrze na nowym miejscu i z tego,co widziałam to zapowiada się piękny ogród
Udanego popołudnia Kasiu
Dziewczyny jeszcze nic nie sieję,ale w połowie lutego na pewno zacznę Najpierw por i pomidorki,a potem resztę Dziś miałam gości to czas szybciej zleciał,a jutro na zakupy i tak oby do wiosny