WITAM

Leciutki -i słoneczko piękna pogoda . Dziś przedstawię Wam różę nostalgiczną ,pięknie pachnącą Walzertraum . Mam ją od jesieni 2008 tę również przywiozłam z Niemiec to równiez rabatowa . W pierwszym sezonie była zdrowa i pięknie kwitła ,ale ubzdurałam sobie ,że przesadzę ją w inne miejsce ,gdyż miała być robiona altanka . Niestety w ubiegłym roku tam gdzie ją posadziłam się nie sprawdziła i zakwitła tylko paroma kwiatami i na dodatek bardzo chorowała na plamistość . Praktycznie cały czas była goła ,więc jesienią ubiegłego roku znowu ją przesadziłam w poprzednie miejsce . Zobaczymy ,czy to miejsce będzie jej dalej odpowiadać
KRYSIU nie pogubisz się jak kazdej zrobię portret . Ona jest naprawdę jak porcelanowa panienka bardzo delikatna i po dłuższym deszczu robi się nieładna -brązowieją jej płatki
PAWLE ,ale podbudowałeś moje EGO

. Virgo podobna do Chopina nawet bardzo ,tylko po dłuższym przyjrzeniu widać różnice Nawet pąki mają w podobnych kolorach, gdyby nie etykieta którą przy rozbiórce altanki znalazłam ,sprzeczałabym się ,że to Chopin
ANIU kupiłam ją z taką etykietką nie wiem ona chyba nadal przy niej jest
A teraz pokaz Walzertraum . Szukając zdziwiło mnie ,że tak mało mam jej zdjęć