Witaj Reniu
Jestem nowa na forum,ale dzisiaj prześledziłam cały Twój wątek.....absolutnie nie żałuję tych 2 godzin ,a wręcz jestem zafascynowana oraz pod OGROMNYM wrażeniem........Twojej pracowitości,gospodarności i talentu fotograficznego
Reniu masz przepiękny ogród,w którym królują cudowne roślinki....widać,że masz rękę do kwiatów i że jesteś znawcą w tej dziedzinie.
Mam nadzieję,że będę mogła radzić się Ciebie w sprawie uprawy ogrodu.Jestem nowicjuszką jeżeli chodzi o działkę,bo ogródek działkowy mam od ok. miesiąca.Do tej pory uprawiałam kawałek ziemi pod moim oknem,bo mieszkam w bloku.Chociaż powiem nieskromnie,że na takie małe rozmiary mam tam sporo roślinek.......kilka róż,rododendrony,różaneczniki,hortensje,powojniki czyli clematisy(choć część mi zeżarły ślimaki )

oraz różego rodzaju tuje.Niestety nie posiadam żadnych zdjęć.Jak zrobi się z lekka wiosennie to będę próbowała sfotografować co nieco i pokazać moje okaziki.
Ty masz fajniej ,bo masz działkę przy domu,ale ja i tak jestem szczęśliwa,że wreszcie po latach przekonywania męża,który był na "nie"stałam się posiadaczką ogródka działkowego
Pozdrawiam serdecznie.
Jeśli pozwolisz będę do Ciebie wpadać i ładować akumulatory oglądając letnie zdjęcia Twoich przepieknych kwiatów.