Działka Pestki - 2009 zapraszam
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Pestki - 2009 zapraszam
Szczęśliwego Nowego Roku aby był lepszy od mijającego i wesołego Sylwestra w miłym towarzystwie ..
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
WITAM W NOWYM ROKU 2011 i życzę wszystkim zdrowia i to co
najlepsze mogło by być wokół nas i dla nas życzę z całego
zacznę od kalendarza i takiego i takiego czyli forumowego wisi na ścianie pomiędzy moimi kwiatami i będzie cieszył oczy na pamiątkę
p
tyle na razie 
najlepsze mogło by być wokół nas i dla nas życzę z całego

zacznę od kalendarza i takiego i takiego czyli forumowego wisi na ścianie pomiędzy moimi kwiatami i będzie cieszył oczy na pamiątkę

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- pestka
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pesteczko - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Fajny ten kalendarz forumowy, ja nie mogę się doczekać
Do mnie wysyłka kalendarza poszła ostatniego dnia i jeszcze nie dotarł
Fajny ten kalendarz forumowy, ja nie mogę się doczekać

Do mnie wysyłka kalendarza poszła ostatniego dnia i jeszcze nie dotarł

- pestka
Ambo dotrze doczekasz się trzeba przyznać że fajny kalendarz zdjęcia naszych koleżanek przyjemnie popatrzeć na nie na 1 zdjęciu jest zdjęcie ,dodad ,sympatyczne pozdrawiam 

- pestka
Ambo dojdzie na dniach na pewno fajny ten kalendarz no i ładne zdjęcia wybrane przyjemnie po patrzeć na zdjęcia koleżanek z forum pozdrawiam i też życzę ci w Nowym roku 2011 spełnienia marzeń i dużo zdrowia 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ TERENIU
Święta się skończyły - pochwal się planami na ten rok. Co zamierzasz siać, wsadzić.
Święta się skończyły - pochwal się planami na ten rok. Co zamierzasz siać, wsadzić.
- pestka
Witaj Krysieńko w Nowym Roku nie mam planów co do siewu uważam że nie mam miejsca na sianie nowości pierwszy raz będę sadziła w tym roku kryskomie mam ze sto cebulek tylko nie wiem gdzie ich posadzę wszędzie zrobi się u mnie misz i masz wczoraj odwiedziłam działkę i co smuty skalniak cały przysypany śniegiem nic nie widać idą roztopy nie wiem już uprzykrzyła mi się ta zima już 3 rok urządzam tą działkę a tu nie wiem czy tylko jeszcze ten rok będzie i mogą zabrać pod trasę więc się zniechęcam do jakichkolwiek nowości chyba zostanę przy tym co już mam jak nic nie wymarznie to będę zadowolona bo plany zawsze się krzyżują nie tak jakby się chciało mój wnuczek najstarszy skończył 8lat i byłam na urodzinkach nie dawno bo 3stycznia skończył i dzisiaj przyjedzie do mnie bo szkoła ma wolne a rodzice do pracy muszą iść a tak zastałam moją działkę smuty jeszcze do marca pewnie będą
ta trasa ma być już czynna jutro zobaczymy właśnie tędy chodzę na działkę a na pocieszenie zakwitł mi w domciu hiacynt bardzo jasny różowy
pa 

-
WITAJ TERENIU
Jeszcze nie wiesz na pewno pewno czy zabiorą Ci działkę więc przynajmniej coś niecoś planuj.
Aby do wiosny.

Jeszcze nie wiesz na pewno pewno czy zabiorą Ci działkę więc przynajmniej coś niecoś planuj.
Aby do wiosny.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Tereniu Witaj w Nowym Roku
nie smuć się , że na działce jest zima i przysypane śniegiem,widać na zdjęciach,że przebija już słoneczko i coraz ładniej świeci
do wiosny tuż tuż,teraz to już z górki
W domu poczułaś zapach wiosny, bo hiacynty ślicznie pachną i są śliczniutkie
Głowa do góry Tereniu i do przodu

nie smuć się , że na działce jest zima i przysypane śniegiem,widać na zdjęciach,że przebija już słoneczko i coraz ładniej świeci

W domu poczułaś zapach wiosny, bo hiacynty ślicznie pachną i są śliczniutkie

Głowa do góry Tereniu i do przodu

Oj nie martw się na zaś może ci nie zabiorą a jeśli zabiorą to płacą dobrze i kupisz sobie drugą.Wiem coś o zabieraniu , bo mnie też kiedyś zabrali i zapłacili tyle ,że spokojnie mogłam kupić 2 działki. 

Jakby się ta sprawa nie rozwiązała to dobrze będzie - szkoda tylko pracy i roślin.
Ogród się odrodzi nie tam gdzie indziej, jak tylko pesteczko włożysz w niego tyle serca
Ogród się odrodzi nie tam gdzie indziej, jak tylko pesteczko włożysz w niego tyle serca

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Tereniu jak widzę kalendarz na honorowym miejscu podobnie jak u mnie, na działce teraz to trochę ponuro ale już niedługo dostaniemy energii, oczywiście zarzekamy się: nie będę siać, kupować - ale to tylko nasze gadania, nasze ogródki małe ale najważniejsze jak widać są z gumy
pozdrawiam

- pestka
Oj Tara wczoraj zaglądałam do ciebie ale się nie wpisałam i ściągnęłam cię dzisiaj do siebie dzięki że wpadłaś do mnie tak masz rację że ciągnie wilka do lasu a nas na forum i oglądać piękności w ogródkach a zima wróciła 

-
WITAJ TERENIU
Jak u Ciebie przygotowania do wiosny. Byłaś ostatnio na działce - czy znalazłaś oznaki wiosny?
Jak u Ciebie przygotowania do wiosny. Byłaś ostatnio na działce - czy znalazłaś oznaki wiosny?