Ogródek Jagusi
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek Jagusi 2010
i grudnik w grudniu ładnie zakwitł 

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- Jagusia
- 1000p
- Kontakt:
a na zakończenie wątku choinka 

W zielonym lesie rosła,
w zieleni traw i mchów.
Czy zimą, czy też wiosną,
słuchała leśnych słów.
Nocami wiatr ją lulał,
kołysał ją do snu.
Mróz śnieżkiem ją otulał,
nie zmarznijże mi tu.
A teraz stoi strojna,
aż bije od niej blask.
I świeci, świeci jasno
i cieszy, cieszy nas.

W zielonym lesie rosła,
w zieleni traw i mchów.
Czy zimą, czy też wiosną,
słuchała leśnych słów.
Nocami wiatr ją lulał,
kołysał ją do snu.
Mróz śnieżkiem ją otulał,
nie zmarznijże mi tu.
A teraz stoi strojna,
aż bije od niej blask.
I świeci, świeci jasno
i cieszy, cieszy nas.
- kasik 69
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jagusiu,dzięki za życzonka,ja tobie też DO SIEGO ROKU
a ten grudniaczek,to ma taki kolor liści?
a ten grudniaczek,to ma taki kolor liści?
- Jagusia
- 1000p
- Kontakt:
Taki właśnie ciemnoczerwony [prawie brązowy] niespotykany,
- kasik 69
No.pierwsze widzę,to może szczypki?
- kasik 69
Jagusiu,dlaczego zakończenie wątku?
- Jagusia
- 1000p
- Kontakt:
Kasiu 
Jak najbardziej, urwę kilka
, podaj dane na priv to wyślę.
Koniec 2010 roku więc i wątek "Ogródek Jagusi 2010" czas zakończyć. A poza tym zdecydowałam że następny mój ogrodowy wątek założę w zupełnie innym dziale, tj w off-topic, gdyż mam dosyć uwag moderatorów forum, że coś tam jest w moim wątku niezwiązane z ogrodnictwem [czytaj regulamin] itp, itd. A ja uważam że oprócz ogrodowych, warto także poruszać tematy niezwiązane, ot nawet zwykłe pogaduchy... więc najlepiej będzie jak odejdę z działu mój piękny ogród na rzecz bardziej dowolnego
Mam nadzieję że znajomi mnie tam odnajdą i będą odwiedzać i przychodzić na herbatkę lub nalewkę i oczywiście pogaduchy

Jak najbardziej, urwę kilka

Koniec 2010 roku więc i wątek "Ogródek Jagusi 2010" czas zakończyć. A poza tym zdecydowałam że następny mój ogrodowy wątek założę w zupełnie innym dziale, tj w off-topic, gdyż mam dosyć uwag moderatorów forum, że coś tam jest w moim wątku niezwiązane z ogrodnictwem [czytaj regulamin] itp, itd. A ja uważam że oprócz ogrodowych, warto także poruszać tematy niezwiązane, ot nawet zwykłe pogaduchy... więc najlepiej będzie jak odejdę z działu mój piękny ogród na rzecz bardziej dowolnego

Mam nadzieję że znajomi mnie tam odnajdą i będą odwiedzać i przychodzić na herbatkę lub nalewkę i oczywiście pogaduchy

- kasik 69
Na mnie możesz liczyć,i też myślę tak jak ty,ale przecież możesz założyć nowy wątek i ciągnąć stary
- Jagusia
- 1000p
- Kontakt:
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Re: Ogródek Jagusi
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p1483735
Nie ma takich zaleceń by zamykać kilku lub kilkunastostronicowe wątki to jakaś dziwna interpretacja zasad przyjętych na naszym forum.
Zamykanie wątków dotyczy wątków długich ...w dogodnym momencie dla autora kiedy watek zbliża się do 70-90 stron objętości.
Łączę więc te poszatkowane wąteczki (jeden 7 a drugi 9 stron)pozostawiając autorce ostatni jako wydzielony- odrębny.
Proszę nie wprowadzać dziwnych zwyczajów na forum jak choćby ostatni - założenie nowego wątku ogrodowego w sekcji OFFTopic...
Proszę poznać regulamin,który nie jest byle jakim wymysłem ale powstał wskutek wieloletnich doświadczeń uczestników forum by ułatwić nam współżycie i jednocześnie ustrzec nas przed sieciowym śmietniskiem .
Regulamin ten daje nam wszystkim pewne przywileje ale również nakłada obowiązki i każdy dołączający do nas zgadza sie w chwili rejestracji z jego przestrzeganiem .
Forum posiada działy i sekcje i właściwe wątki tematyczne winny być umieszczane we właściwym miejscu..
Skoro chcesz pozostać przy offtopikowym charakterze swojego nowego wątku, proszę o zmianę jego tytułu na inny niż ogrodowy . Z przyjemnością pomogę w jego zamianie bądź dołączę ten watek do Twojego już istniejącego wątku ogrodowego.Wtedy jednak wątek ten winien mieć charakter roślinno-ogrodowy.
Moderatorzy to nie sa złe duchy forum, nie sa po to by z nimi drzeć koty ale tym różnimy sie od innych forumowiczów,że podjęlismy się obowiązku ukierunkowywania nas wszystkich forumowiczów w kierunku dbania o jakość forum i staramy sie spełniać ten obowiązek przyzwoicie . Nie zabiegamy o pochwały czy w ogóle dostrzeganie naszej pracy dla forum ,nie chcemy zatargów z użytkownikami ale prosimy o zrozumienie naszych działań dla dobra nas wszystkich.
1.01.2011
KaRo