Dzisiaj jestem u mojej koleżanki i korzystam z jej komputera. Mój jest uszkodzony dopiero po nowym roku może będę miała już swój.Tęsknię za Wami a korzystając z tej okazji chciałam złożyć wszystkim mnie odwiedzającym serdeczne życzenia z okazji nadchodzącego Nowego Roku oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej.
A mnie gdzieś zniknął twój wątek i dopiero teraz przeczytałam, że masz uszkodzony komputer.
Do rychłego zobaczenia.
I szampańskiej zabawy.
Do siego Roku.
Danusiu już nie mogę się doczekać na sprawny komputer.
Przyjmij życzenia-dużo zdrowia,spotkań,umiarkowanego wydawania pieniędzy na rośliny a za to dużo zadowolenia ze wszystkich posadzonych.
Witam wszystkich po długiej przerwie mam już sprawny komputer więc będę mogła powoli nadrobić moje zaległości trochę to potrwa ale do wiosny daleko.
Olu, Krysiu, patkaza, Grażynko, Wiesiu, Aniu, Ewuniu, Jadziu śniegu u nas było sporo teraz go trochę ubyło dla Oli zrobiłam kilka zdjęć w czwartek.Poszłam zobaczyć jak dają sobie radę róże które wsadziłam do donic bo było już za późno na sadzenie a nie chciałam ich dołować a na wiosnę przesadzać. Są posadzone w 5 litrowych donicach i umieszczone w domku.Ziemia była wilgotna po mimo miesiąc temu je podlewałam.
Taką zimę miałam przez okno w bloku którym mieszkam wygląda to jakbym mieszkała na wsi.
No,nareszcie jesteś.Wejście po długiej przerwie zjawiskowe.Ogród wygląda w tej pierzynie czysto i dziewiczo.
Widać jaki to duży teren zagospodarowałaś.
Danusiu dobrze,że różyce przezimowały bez żadnego uszczerbku.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
WITAJ DANUSIU
Dobrze, że już jesteś z nami. Jak widać ze zdjęć śnieg pomału się topi a więc niedługo wiosna.
Korzystając z okazji wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku a nade wszystko dużo zdrowia.