Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie wyglądają oszronione roślinki i drzewa na twoich zdjęciach.
U mnie nadal jesień.
U mnie nadal jesień.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izo, raczku - dziękuję za wizytę w kogrobuszu i zapraszam na dalsze zdjęcia o zimowej tematyce.
No to jeszcze trochę nastroju przed świąteczną pracą przy kuchni.

No to jeszcze trochę nastroju przed świąteczną pracą przy kuchni.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Beatko - dzięki za wizytę w kogrobuszu. To prawda, że lepiej się pracuje i przygotowuje święta kiedy za oknem śnieg i mrozik szczypie w uszy. ale komu nie poprószyło śniżkiem może na pociechę obejrzeć zdjęcia u tych u których choć trochę śnieżku spadło lub mróz szronem pokrył drzewa.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Wszystkim, którzy odwiedzili jawnie i niejawnie ten wątek, byli gośćmi kogrobuszu
Z okazji Świąt życzę dużo radosnych chwil spędzonych na łonie rodziny, spokoju, uczucia miłości nie tylko w te piękne dni.Niech na waszym stole nie zabraknie dodatkowego talerza. Ale niech nie będzie on tylko pustym symbolem tradycji. Niech będzie konkretnym czynem dla dobra bliżniego, który być może w tej chwili jest samotny, porzucony, bezdomny lub głodny. Niech za tym talerzem kryć się będzie konkretna pomoc dana potrzebującemu z serca bez oczekiwań na wzajemność.
A w Nowym Roku, niechaj zakwitną pięknym kwieciem wasze ogrody, otwarte dla gości. Niech nie będą ucieczką przed życiem, ale wyjściem naprzeciw niemu, niech nie będą waszym pancerzem przed światem i bliżnimi ale radością dla wszystkich / ZOBACZCIE WĄTEK GUCI /, niech staną się życiem dzielonym z innymi bo Ty i Ja to MY.

Z okazji Świąt życzę dużo radosnych chwil spędzonych na łonie rodziny, spokoju, uczucia miłości nie tylko w te piękne dni.Niech na waszym stole nie zabraknie dodatkowego talerza. Ale niech nie będzie on tylko pustym symbolem tradycji. Niech będzie konkretnym czynem dla dobra bliżniego, który być może w tej chwili jest samotny, porzucony, bezdomny lub głodny. Niech za tym talerzem kryć się będzie konkretna pomoc dana potrzebującemu z serca bez oczekiwań na wzajemność.
A w Nowym Roku, niechaj zakwitną pięknym kwieciem wasze ogrody, otwarte dla gości. Niech nie będą ucieczką przed życiem, ale wyjściem naprzeciw niemu, niech nie będą waszym pancerzem przed światem i bliżnimi ale radością dla wszystkich / ZOBACZCIE WĄTEK GUCI /, niech staną się życiem dzielonym z innymi bo Ty i Ja to MY.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
I ja dziękuję , ostatnio mało sie wpisuję , ale często do Ciebie zaglądam Grażynko kochana

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Piękne życzenia Grażynko.
Tak mało jest teraz ludzi robiących coś dla drugiego człowieka
tak po prostu,bezinteresownie.
Tak mało jest teraz ludzi robiących coś dla drugiego człowieka
tak po prostu,bezinteresownie.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- kogra
- Przyjaciel Forum
Basiu, Inag1, Raczku - dzięki za odwiedziny świąteczne w kogrobuszu. Myślę, że miło spędzacie czas i byłyście dzisiaj na spacerze. Nie wiem jak u Was ale u mnie dzisiaj pogoda dopisała i pojechaliśmy na spacer w góry. Było pięknie, słonecznie i kolorowo. Po świątecznym obżarstwie taki spacer dobrze nam wszystkim zrobił.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Święta przebiegały spokojnie na łonie rodziny co bardzo podobało się mojej suni - Tince. Ale najbardziej podobały jej się prezenty, których pilnowała przez całą kolację wigilijną.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Jaki błysk od tej Twojej suni bije, wypielęgnowana, że ho,ho.
Twoja pilnowała, moja to od razu wszystko zjadła nim kolacja sie skończyła.
Twoja pilnowała, moja to od razu wszystko zjadła nim kolacja sie skończyła.

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- kogra
- Przyjaciel Forum
Grażynko - a moja po kolacji wszystko zaniosła do łóżka i usadowiła się na prezentach. Nie dała się nawet ruszyć i zaraz warczała, kiedy próbowaliśmy ją ruszyć. Ale na drugi dzień można było zwariować od pisku piłeczek i bałaganu jaki zrobiła. No i oczywście konsumpcja była natychmiastowa po przebudzeniu, co zaowocowało piskiem pod drzwiami i domaganiem się spaceru.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki